Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Επιμένει στην παρέμβασή του Eπιστολή Μανώλη στον πρωθυπουργό με αιχμές για τη λειτουργία της ΝΔ

ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!

Eurokinissi
Ο βουλευτής Αργολίδας Γ.Μανώλης έχει αναστατώσει κυβέρνηση και κόμμα με τις κινήσεις του


Δείτε το βίντεο...
Παρά τη δημόσια αποδοκιμασία, από κυβέρνηση και Ρηγίλλης, των θέσεών του, ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Γ.Μανώλης επιμένει στην παρέμβασή του και προχωρώντας ένα βήμα ακόμη, απευθύνει επιστολή στον πρωθυπουργό, στην οποία αφήνει αιχμές για τη λειτουργία του κόμματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, στην επιστολή του προς του Κ.Καραμανλή, την οποία απέστειλε το απόγευμα της Δευτέρας, ο Γ.Μανώλης εκπέμπει σήμα κινδύνου για την πορεία της ΝΔ και, διατυπώνοντας αιχμές για τη λειτουργία του κόμματος, δηλώνει πρόθυμος «να θυσιαστεί», εάν οι δικές του παρεμβάσεις είναι εκείνες που δημιουργούν προβλήματα στην κυβέρνηση και την παράταξη.

Πάντως, με δήλωσή του, την Τρίτη, ο Γ.Μανώλης απορρίπτει το ενδεχόμενο να κατέλθει υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ στις επόμενες εκλογές, ενώ διαβεβαιώνει ότι δεν τίθεται θέμα σταθερότητας της κυβέρνησης.

«Τα γνωστά παπαγαλάκια επιχειρώντας να απαξιώσουν τις πολιτικές μου θέσεις με κατηγορούν ότι θα είμαι υποψήφιος με το ΛΑΟΣ στο νομό Αργολίδας. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ας σταματήσουν, λοιπόν, τις αθλιότητες όσοι διαρρέουν σενάρια περί συνωμοσίας. Δηλώνω, επιπλέον, ότι με τις αποφάσεις μου, για τις οποίες έχω ενημερώσει τον πρωθυπουργό, δεν τίθεται κανένα θέμα σταθερότητας της κυβέρνησης» υπογράμμισε ο κ. Μανώλης.

Η επιστολή ήταν το επιστέγασμα της ηχηρής παρέμβασης του βουλευτή Αργολίδας, ο οποίος πρότεινε τη διάλυση της ΝΔ και τη δημιουργία νέου κόμματος της Κεντροδεξιάς με τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ, προκαλώντας εκνευρισμό σε Μαξίμου και Ρηγίλλης.

Στο πρωθυπουργικό επιτελείο δεν είχαν καταλήξει έως χθες το βράδυ εάν θα υπάρξει απάντηση από την πλευρά του κ. Καραμανλή στην παρέμβαση του βουλευτή Αργολίδας.

Ο ίδιος, πάντως, εμφανίζεται διατεθειμένος να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές και εμμένει στη θέση του ότι η ΝΔ έχει, ουσιαστικά, κλείσει τον κύκλο της και «πρέπει να επανιδρυθεί». Παραπέμπει, δε, στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τις κινήσεις που έκανε στις δεκαετίες του '50 και του '70, όταν διέλυσε τον Εθνικό Συναγερμό για να δημιουργήσει την ΕΡΕ και, μετά την πτώση της δικτατορίας, τη ΝΔ.

Κατά τις πληροφορίες της εφημερίδας, ο βουλευτής Αργολίδας εκφράζει με την επιστολή του και πικρία για την αντιμετώπιση που είχε ο ίδιος από το κομματικό επιτελείο, στο οποίο αποδίδει, εμμέσως πλην σαφώς, «υπονομευτικές κινήσεις» εις βάρος του. Παράλληλα, αναφέρεται στις προσπάθειές του για να «εξυγιανθεί» η κυβέρνηση και το κόμμα από τα σκάνδαλα και προτρέπει τον πρωθυπουργό να απομακρύνει όσους πρωταγωνιστούν σε σκανδαλώδεις υποθέσεις.

«Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το διάλογο που αναπτύσσεται στο εσωτερικό της ΝΔ. Πέραν τούτου, ουδέν» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: