Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Ρίχνει το γάντι Δυσαρέσκεια, αλλά και αυστηρό μήνυμα της κυβέρνησης προς τον Γ.Μανώλη

ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!

Eurokinissi
O κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια για τις κινήσεις του Γ.Μανώλη


Δείτε το βίντεο...

Όποιος το επιθυμεί, μπορεί να άρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση και να αναλάβει την ευθύνη απέναντι στον τόπο, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας τις κινήσεις του Γ.Μανώλη.

Στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο Ευ.Αντώναρος επανέλαβε ότι δεν σχολιάζει παγίως τις τοποθετήσεις βουλευτών, ιδιαίτερα όταν αυτές έχουν τη μορφή προσωπικών επιστολών.

«Ο καθένας με τις πράξεις και τα λεγόμενά του αναλαμβάνει την ευθύνη του έναντι της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και της χώρας» συμπλήρωσε.

Νωρίτερα, ο ίδιος ο Γιάννης Μανώλης είχε απορρίψει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να κατέλθει υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ στις επόμενες εκλογές, ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται θέμα σταθερότητας της κυβέρνησης.

«Τα γνωστά παπαγαλάκια επιχειρώντας να απαξιώσουν τις πολιτικές μου θέσεις με κατηγορούν ότι θα είμαι υποψήφιος με το ΛΑΟΣ στο νομό Αργολίδας.

» Δηλώνω κατηγορηματικά ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ας σταματήσουν, λοιπόν, τις αθλιότητες όσοι διαρρέουν σενάρια περί συνωμοσίας. Δηλώνω, επιπλέον, ότι με τις αποφάσεις μου, για τις οποίες έχω ενημερώσει τον πρωθυπουργό, δεν τίθεται κανένα θέμα σταθερότητας της κυβέρνησης.»

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρης Χατζηγάκης: «Εάν κάποιος πιστεύει ότι έχει ταυτόσημες πολιτικές και κομματικές θέσεις, ας ζητήσει αυτός την ένταξή του στη Νέα Δημοκρατία. Δεν διανοείται οποιαδήποτε συγχώνευση άλλου κόμματος με τη ΝΔ.».

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπακωνσταντίνου, τόνισε ότι την ελληνική κοινωνία την αφήνει παγερά αδιάφορη η φαρσοκωμωδία γύρω από την παραίτηση ή μη του κ.Μανώλη, προσθέτοντας ότι έχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα για να ασχοληθούν.

Ανέφερε ακόμη ότι με μια οριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, όπως η σημερινή, μπορεί ανά πάσα στιγμή να έχουμε εκλογές.

«Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το διάλογο που αναπτύσσεται στο εσωτερικό της ΝΔ. Πέραν τούτου, ουδέν» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Στη Θεσσαλονίκη ο νομάρχης Π.Ψωμιάδης συναντήθηκε με τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Αδ.Γεωργιάδη, για προσωπικούς λόγους, όπως ο δεύτερος είπε.

Ο κ. Ψωμιάδης χαρακτήρισε τον βουλευτή του ΛΑΟΣ «αληθινό πατριώτη του ελληνικού κοινοβουλίου». Σε ερώτηση σχετικά με την επιστολή Μανώλη, ο νομάρχης εμφανίστηκε αιχμηρός:

«Δεν τον παρακολουθώ και δεν τον ακολουθώ. Γνωρίζω πολύ καλά τι εννοεί. Λέει τη μισή αλήθεια, την άλλη μισή την κρατά για τους επόμενους μήνες. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ανασύνταξη της ΝΔ και μια μεγάλη αγκαλιά για την κοινωνία και τα πολιτικά στελέχη. Προσωπικά, ανήκω στη ΝΔ, δεν είμαι αχάριστος, χρωστάω στο λαό της ΝΔ, δεν χρωστάω σε κανέναν άλλον.»

Σε ερώτηση, αν πρέπει να συνεργαστούν η ΝΔ και ο ΛΑΟΣ ο κ. Ψωμιάδης απάντησε: «Ο κ. Καρατζαφέρης κάνει τη δουλειά του και την κάνει πολύ καλά. Θα πρέπει και η ΝΔ να κάνει τη δουλειά της καλά. Μέχρι στιγμής νομίζω ότι το μήνυμα των εκλογών ορισμένοι το έχουν διαβάσει ανάποδα.»

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: