Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Σύσκεψη για τα θερινά τμήματα Όμηρος των αδιεξόδων της η κυβέρνηση, δηλώνει ο Γ.Παπανδρέου

ΤΡΙΤΗ 16/06/09- ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!


Icon
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου

Τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει στη διάρκεια των θερινών τμημάτων της Βουλής καθόρισε το ΠΑΣΟΚ σε σύσκεψη υπό την προεδρία του Γ.Παπανδρέου με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του Κινήματος.

Στη συνεδρίαση, με τη συμμετοχή επίσης του γραμματέα του κόμματος Γ.Ραγκούση και του εκπροσώπου Τύπου Γ.Παπακωνσταντίνου, αποφασίσθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ θα εστιάσει στην οικονομία (εκτέλεση προϋπολογισμού, επίπτωση των μέτρων που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση στα νοικοκυριά και την οικονομία), στα αγροτικά (επερώτηση του ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή), στην αλλαγή του πλαισίου Περί Ευθύνης Υπουργών, στη λαθρομετανάστευση, σε θέματα τουρισμού, στις πυρκαγιές και τις ελλείψεις του κρατικού μηχανισμού και τα σκάνδαλα, κυρίως για τις ευθύνες κυβέρνησης για συγκάλυψη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Παπανδρέου εξαπέλυσε νέα επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι είναι μέρος της κρίσης και όμηρος των δικών της αδιεξόδων.

«Η κυβέρνηση δεν έχει την απαραίτητη εμπιστοσύνη και βρίσκεται σήμερα σε δυσκολότερη θέση από εκείνη που βρισκόταν πριν από τις εκλογές» σημείωσε ο κ. Παπανδρέου.

* Απόψε ξεκινά τις εργασίες του το πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται αύριο, Τετάρτη, η ενημέρωση της Επιτροπής Οικονομίας για τον προϋπολογισμό από τον υπουργό Οικονομίας Γ.Παπαθανασίου.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: