Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Ξεκίνησε σήμερα στην Κατερίνη η δίκη για το φόνο του οδηγου του ΟΑΣΘ

(ΦΩΤΟ ΠΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ)












ΤΡΙΤΗ 5 ΜΑΙΟΥ 2009

Θυμάστε!!! την πατάτα της Αστυνομίας και την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στις 3-5-2008 στην περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης.
Πολλά ήταν τα ερωτήματα τότε για τη στάση της Αστυνομίας που οδήγησε στην τραγική εξέλιξη ύστερα από μια σύλληψη ρουτίνας. Ο δράστης ήταν ο Δημήτρης, γνώριμος των αστυνομικών της Ασφάλειας Σίνδου που ανέλαβαν τη μεταγωγή του μετά τη σύλληψή του για κλοπή πορτοφολιού στον Αγιο Αθανάσιο. Μπαινοέβγαινε στο Τμήμα στο πλαίσιο περιοριστικών μέτρων για παλαιότερες κλοπές, ενώ είχε απασχολήσει τις Αρχές και για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Αυτός φαίνεται ότι ήταν και ο κύριος λόγος που δεν του πέρασαν χειροπέδες την ώρα που βρισκόταν μόνος του στο πίσω κάθισμα του περιπολικού, ενώ κατάφερε να αποσπάσει το όπλο του αστυνομικού μέσα από το τσαντάκι του.
Αποτέλσμα ήταν να έχουμε θύμα τον 59χρονο οδηγό του λεωφορείου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Πυξόπουλο τον οποίο πυροβόλησε ο φερόμενος ως τοξικομανής Δημήτρης Αλμπάνης. , που συνελήφθη για μικροκλοπή, φυλάχθηκε πλημμελώς, απέδρασε (τότε είχε γραφεί σε μπλόκ της Θεσσαλονίκης Δές το άρθρο !!!) και τώρα δικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Κακουργοδικείο της Κατερίνης, για κακούργημα. Η δίκη ξεκίνησε σήμερα και θα συνεχιστεί και αύριο!!!!!!!

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: