Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

"Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε "

Τρίτη, 31 Μάρτιος 2009

www.anti-virus.com.gr
Δημοσιεύτηκε από τον
Σταματόπουλος Σπυρίδων
"Μια είδηση που ήρθε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα ήταν και ο .διορισμός από τον υπουργό Παιδείας ενός πολιτευτή της Αχαΐας ως συμβούλου του.
Έτσι λοιπόν μάθαμε από δελτίο τύπου του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου ότι ο ίδιος « αναλαμβάνει καθήκοντα ως εντεταλμένος σύμβουλος του Υπουργού στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Υπ. Ε.Π.Θ για θέματα δημοσιότητας και. προβολής του Επιχειρησιακού Προγράμματος: Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».
Μάλιστα ο κ. Τριανταφυλλόπουλος για το ίδιο θέμα έκανε την ακόλουθη δήλωση:"Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο για την ανανέωση της τιμής και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου. Η συνεργασία μας, επί ένα χρόνο στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και τώρα στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων με κατέστησε και με καθιστά σοβαρά συνυπεύθυνο για εθνικούς στόχους, όπως ο τουρισμός έως πρόσφατα και η παιδεία προσεχώς. Από τη θέση που μου εμπιστεύτηκε θα προσπαθήσω ουσιαστικά να συνεισφέρω στο δύσκολο εγχείρημα αλλαγής της εκπαίδευσης, της ανάπτυξης των τομέων της και την ενίσχυση των ταγών της, και στην προσωπική προσπάθεια του κ. Υπουργού για εθνικό διάλογο και εθνική συναίνεση".
Το πομπώδες λογύδριο του πολιτευτή, μας έκανε να μπούμε στο προσωπικό του site για να δούμε με περιέργεια τόσο το βιογραφικό όσο και την επαγγελματική του πορεία του κ. Τριανταφυλλόπουλου.
Το βιογραφικό του λοιπόν όπως φαίνεται στην προσωπική του ιστοσελίδα www.triantafyllopoulos-nd.gr και είναι: Απολυτήριο Γενικού Λυκείου (18,7)Ανώτερες Σπουδές δημοσιογραφίας & δημοσίων Σχέσεων (Ελληνικό Κολεγιακό Κέντρο) Αθήνα - διετής φοίτησηΔημοσιογραφία - Ειδικότητα Τηλεόρασης & Ραδιοφωνίας(Ευρωπαϊκός εκπαιδευτικός όμιλος) Αθήνα -μονοετής φοίτησηΔιοίκηση Επιχειρήσεων & Marketing (Σχολές Φυτιλά) Πάτρα - 3ετής φοίτηση.Χρήση Η/Υ (Word,Excel, Windows κ.α) -2ετής φοίτησηΑγγλικά Γαλλικά- 7ετής ΦοίτησηΗ δε επαγγελματική του πορεία μέχρι το 20042003-2004 : Γενικός Διευθυντής Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμού Δυτ Ελλάδος «TELE TIME» - ΠΑΤΡΑ2001-2003 : Διευθυντής Ειδήσεων & Ενημερωτικών Εκπομπών Τ/Σ«TELE TIME» - ΠΑΤΡΑ1992-2004 : Παρουσιαστής Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων καιΕνημερωτικής Εκπομπής Τ/Σ «TELE TIME» - ΠΑΤΡΑ1997-2003 : Συντάκτης Εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» - ΠΑΤΡΑ1994-2004 : Διευθυντής Σύνταξης / Αρχισυντάκτης Εφημερίδας«ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» - ΑΙΓΙΟ1997-1998 : Υπεύθυνος Ειδήσεων Ρ/Σ «ANTENNA» - ΠΑΤΡΑ1987-1997 : Ενημερωτική ζώνη Ρ/Σ « ΡΑ ΔΙΟ ΑΙΓΙΟ» - ΑΙΓΙΟ1997-2004 : Διευθυντής Ενημέρωσης Ρ/Σ «ΜΕΛΛΟΝ FM» - ΑΙΓΙΟΔιορισμοί αυτού του τύπου, κάνουν να αγανακτούν άνθρωποι νέοι, αλλά και μεγαλύτεροι, που με πολύ κόπο και προσωπικές θυσίες έχουν αποκτήσει ένα μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο σπουδών, αλλά τους λείπει ο τίτλος του πολιτευτή ή του συνδικαλιστή.Φαίνεται ότι οι σχολές Φυτιλά αρκούν για να είσαι σύμβουλος του υπουργού Άρη Σπηλιωτόπουλου..Και για να εξηγηθούμε, το άρθρο μας δεν έχει σχέση με την προσπάθεια του κ. Τριανταφυλλόπουλου να γίνει βουλευτής (άλλωστε είδαμε και τους παρα.μορφωμένους). Ίσως εκεί να μπορεί να επιτύχει σπουδαία πράγματα και στο κάτω κάτω της γραφής αυτό το αποφασίζει ο κόσμος .Αλλά το να είσαι σύμβουλος του Υπουργού Παιδείας με μισθό βγαλμένο από τον κρατικό κορβανά χωρίς ιδιαίτερα προσόντα παρά μόνο αυτό του πολιτευτή δείχνει την ανυπαρξία αξιοκρατίας και τον εκφυλισμό της δημόσιας ζωής μας. "http://online-pressblog.blogspot.com/2009/03/blog-post_147.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: