Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχετικά με τις επιθέσεις εναντίον βουλευτών στη Θεσσαλονίκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχετικά με τις επιθέσεις εναντίον βουλευτών στη Θεσσαλονίκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις επιθέσεις με εμπρηστικούς μηχανισμούς, εναντίον γραφείων βουλευτών και πρώην βουλευτών στη Θεσσαλονίκη, όπως και κάθε άλλη παρόμοια ενέργεια.

Οι νέες επιθέσεις, έρχονται να προστεθούν σε όλες τις άλλες ενέργειες βίας, όλων των ειδών, που την τελευταία περίοδο έχουν πολλαπλασιαστεί ανησυχητικά, προκαλώντας έντονα ερωτήματα και βεβαίως ενισχύοντας τον προβληματισμό μας, όπως και την ανασφάλεια των πολιτών.

Είναι προφανές ότι, όσο καταδικαστέες είναι οι βίαιες ενέργειες κατά πολιτικών προσώπων που στρέφονται κατά των θεσμών, άλλο τόσο ανησυχητικές είναι οι εγκληματικές πράξεις κατά πολιτών.

Είναι επιτακτική ανάγκη, η πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, να αναλάβει άμεσα τις ευθύνες της και να ανταποκριθεί στο χρέος που έχει απέναντι στους Έλληνες πολίτες, υπερασπίζοντας τα δικαιώματά τους και μεριμνώντας για την ασφάλειά τους, και η φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας να ανταποκριθεί απολύτως στο καθήκον της.

Τέλος, είναι αυτονόητο ότι, οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να διαλευκάνουν πλήρως τις υποθέσεις αυτές και να οδηγήσουν τους υπεύθυνους στη Δικαιοσύνη.

ΚΡΑΧΤΗΣ - kraxtis-gr.blogspot.com

.


Δεν υπάρχουν σχόλια: