Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Νεκρική σιωπή για τα αμαρτωλά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών...

ΤΡΙΤΗ 31 Μαρ 2009

Η Ντοράκλα, ο Μπάρμπι και
το τρελό φαγοπότι στην ΥΔΑΣ...

Γράφει η Ελένη Γεωργίου

.
Ήταν πάντοτε γερό το πανηγύρι, το αλισβερίσι των ημετέρων που νέμονταν ανεξέλεγκτα τα χρήματα της και επιλεγόμενης ΥΔΑΣ, Υπηρεσίας Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, γνωστή άλλως πως και ως «Υπηρεσία Διάθεσης Αμαρτωλών Συνδρομών». Μέχρι και για το κυνηγητό του Μιλόσεβιτς δόθηκαν χρήματα από τον αλήστου μνήμης Άλεξ Ρόντο, το γνωστό αυτό φιλάνθρωπο της Υπερδύναμης. Ουκ ολίγα τα αίσχη του παρελθόντος στα αμαρτωλά χωράφια της ΥΔΑΣ, όπου επικρατεί περίπου του τάφου σιωπή, αφού όλοι τρώνε καλά σ’ έναν απέραντο μυστικό δείπνο από τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου.
Όμως σήμερα το φαγοπότι φαίνεται πως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού οι χρηματοδοτήσεις που...
χορηγεί η Ντοράκλα πηγαίνουν αποκλειστικά στους ημέτερους με μοναδικό κριτήριο ό,τι αφορούν αποκλειστικά γαλάζια, καταγαλάζια, δικά της προσωπικά παιδιά. Λεφτά με ουρά στο απόλυτο κενό, χωρίς αντίκρισμα, χωρίς ντροπή, χωρίς αιδώ, χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο από πουθενά. Πετιόνται χρήματα στο τίποτα, χωρίς να δίνεται λογαριασμός σε κανένα.
Τώρα τελευταία μπήκε στο κόλπο και το Μιλτιαδάκι το Βαρβιτσιτσιωτάκι, γνωστό και ως Μπάρμπι. Διεκδίκησε και πήρε ένα καλό δικό του μποναμά από το φαγοπότι. Ο Μπάρμπι μπήκε στη θέση του αρμόδιου Υφυπουργού για την ΥΔΑΣ απλά για να ξεφορτωθεί τον μπαμπάκα του ο Κωστάκης. Αν και δεν τα πήγαινε καλά με την κα ΥΠΕΞ, η τελευταία του κάνει μικρά χατηράκια για να τον πάρει μαζί της. Και γιατί όχι άλλωστε. Νέο και όμορφο παιδί είναι ο Μπάρμπι γιατί να μην τον πάρει στη συλλογή της η Ντοράκλα.
Όμως, οσονούπω, ο Μιχάλης Καχριμάκης και όχι μόνο, φαίνεται ότι έχουν απλώσει τα δίκτυα τους στην ΥΔΑΣ και μαζεύουν τα άπλυτα της Ντοράκλας και του Μπάρμπι και τους γύρω απ’ αυτούς. Και προφανώς αναμένεται μια ενδιαφέρουσα συνέχεια.



ΚΡΑΧΤΗΣ
- kraxtis-gr.blogspot.com
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: