Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Ενημερώνουν τον Πρόεδρο


ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 -news24/7

Mε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, θα συναντηθούν το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο τα προεδρεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Η συνάντηση πραγματοποιείται ώστε να ενημερωθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.
Η ΓΣΕΕ και τα συνδικάτα στα πλαίσια της προετοιμασίας της γενικής απεργίας την Πέμπτη 2 Απριλίου, θα μεταφέρουν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τα προβλήματα και τα αιτήματα των εργαζομένων.
Κατα τη διάρκεια της ημέρας της απεργίας, στις 11 το πρωί πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Πεδίον του Αρεως και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

Η απεργία έχει ως κεντρικό αίτημα "να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι την οικονομική κρίση" και πραγματοποιείται για να δοθεί απάντηση στο κύμα απολύσεων, στην ελαστικοποίηση της εργασίας και στις αποφάσεις της κυβέρνησης για πάγωμα μισθών και συντάξεων.
Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Πέμπτη θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας.
Μετρό και ΗΣΑΠ θα έχουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως 09:00 το πρωί και από 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. ΕΘΕΛ και ΗΛΠΑΠ από έναρξη της βάρδιας έως 08:00 το πρωί και από 22:00 έως λήξη της βάρδιας. Οι εργαζόμενοι στο ΤΡΑΜ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.
ΚΡΑΧΤΗΣ - kraxtis-gr.blogspot.com..

Δεν υπάρχουν σχόλια: