Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Ο δήμος έκοψε κλήση στην Αστυνομία

Ο δήμος έκοψε κλήση στην Αστυνομία



ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ zougla.gr


Η ομάδα ΔΕΛΤΑ, οι «επίλεκτοι» και πολυδιαφημιζόμενοι αστυνομικοί που έρχονται να μας… σώσουν από τους κουκουλοφόρους έκανε χθες την παρθενική και ανεπίσημη εμφάνισή της στους δρόμους της Αθήνας. Η «Δύναμη Ελέγχων και Ταχείας Αντίδρασης», όπως είναι η ακριβής ονομασία της ομάδας, ακόμα δεν ξεκίνησε και έκανε το… θαύμα της.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα το «ΕΘΝΟΣ», την ώρα που περίπου δέκα αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ έπιναν το καφεδάκι τους στην οδό Βαλαωρίτου, άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας τους έκοβαν κλήσεις λίγα μέτρα πιο πέρα για παράνομο παρκάρισμα μοτοσικλετών στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου.

Οι άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ δεν είχαν οπτική επαφή με τις υπηρεσιακές μοτοσικλέτες και μόνο όταν απόλαυσαν το φραπεδάκι τους συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί.

Μάταια έψαχναν να βρουν τους… θρασείς δημοτικούς συναδέλφους τους. Μετά από αρκετή ώρα τα «τσακάλια» της ομάδας ΔΕΛΤΑ εντόπισαν τους δημοτικούς αστυνομικούς που τόλμησαν να τους επιβάλλουν πρόστιμο και αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις, οι κλήσεις έσβησαν και το περιστατικό έλαβε τέλος.

Η αστυνομία από την πλευρά της διαψεύδει το δημοσίευμα και σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι οι ομάδες ΔΕΛΤΑ δεν έχουν ξεκινήσει περιπολίες στους δρόμους της Αθήνας.

ΚΡΑΧΤΗΣ - kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: