Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Στη μάχη του Europa League ο Ολυμπιακός

..

Ώρα Ευρώπης ξανά μετά από 2 μήνες για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δοκιμάζεται στο παγωμένο Κίεβο με αντίπαλο την Ντνίπρο (20:00, ΑΝΤ1) για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 32 του Europa League.

Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται από την Τετάρτη (18/02) στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση αντί για τις όχθες του Δνείπερου και την έδρα της Ντνίπρο, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στα ανατολικά της χώρας.

Το ταξίδι και οι περιστάσεις θυμίζουν έντονα την αναμέτρηση του 2012 με αντίπαλο τη Ρούμπιν Καζάν στη Ρωσία για την ίδια φάση της ίδιας διοργάνωσης, όπου ο Ολυμπιακός είχε φύγει νικητής χάρη σε γκολ του Νταβίδ Φουστέρ.

Τρία χρόνια μετά, καλείται να πάρει εκ νέου σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι και ο Βίτορ Περέιρα θα παρατάξει όλα τα διαθέσιμα "όπλα" του ρόστερ του για να επιτύχει τον συγκεκριμένο στόχο.

Κάτω από το τέρμα θα καθίσει ο Ρομπέρτο και δεξιά στην άμυνα ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, με τον Αρτούρ Μαζουακού στην άλλη πλευρά. Οι Δημήτρης Σιόβας και Φελίπε Σαντάνα θα βρεθούν στα στόπερ και μπροστά τους οι Παϊτίμ Κασάμι και Γιάννης Μανιάτης, στο 4-2-3-1 που θα εφαρμόσει ο Πορτογάλος προπονητής.

Από εκεί και πέρα, οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει  για ακόμα μία φορά ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, με τον Ματιέ Ντοσεβί να αγωνίζεται δεξιά του, τον Ιμπραΐμ Αφελάι στα αριστερά του και τον Κώστα Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Αυστριακός Ρόμπερτ Σέργκενχοφερ ορίστηκε από την UEFA προκειμένου να διευθύνει την αναμέτρηση, με τον επαναληπτικό να είναι προγραμματισμένος σε ακριβώς μία εβδομάδα στο "Γ. Καραϊσκάκης".
ΝΟΟΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια: