Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΟΚ: ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ



...

- Αδελφοί Χατζηδίμπα, όλη η οικογένεια στην υπηρεσία του ΠΑΟΚ. Ο 17χρονος Βασίλης Χατζηδίμπας αγωνίζεται στην Κ20 του ΠΑΟΚ, ο 15χρονος Κωσταντίνος  στην Κ17 του ΠΑΟΚ και αποτελεί βασικό μέλος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΠΑΙΔΩΝ).Ο μικρός Αγγελος Χατζηδίμπας στην Κ6 του ΠΑΟΚ.
- Η ιστορία ξεκινάει πρίν 9 χρόνια, όταν καλοκαιράκι, κάπου στα παράλια της Πλάκας Λιτοχώρου, τα μικρά  παιδιά τότε,  Βασίλης και ο Κώστας Χατζηδίμπας,  καθημερινά έπαιζαν ποδόσφαιρο με συνομιλήκους στην αμμμουδιά.
- Το ταλέντο τους ήταν εμφανές και εντοπίστηκε  απο οικογονειακούς φίλους που ήταν υπεύθυνοι στην Ακαδημία του Βατανιακού. Με τις ανάλογες κινήσεις και συνενόηση με τους γονέις των παιδιών,  ενέταξαν τα δύο μικρά παιδιά στις πολύ καλά οργανωμένες ακαδημίες του Βατανιακού , όπου αγωνίστηκαν  για τρία χρόνια.
Εν των μεταξύ στην οικογένεια προστέθηκε και τρίτο μέλος αφού γεννήθηκε ο μικρός Αγγελος.
- Στη συνέχεια ο Βασίλης και ο Κώστας μεταγράφηκαν στις ακαδημίες του Πιερικού και παρέμειναν εκεί για δύο χρόνια. 
- Πρίν τέσσερα χρόνια ο μέν μεγαλύτερος Βασίλης πήρε μεταγραφή για την Κ17 του ΠΑΟΚ ο δέ Κωνσταντίνος  στις Ακαδημίες του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ  και πρίν δύο χρόνια απο εκεί μεταγράφηκε  και εντάχθηκε στην Κ17 του ΠΑΟΚ.
- Απο πέρισυ ολόκληρη η οικογένεια Χατζηδίμπα (μητέρα - πατέρας και ο μικρούλης της παρέας Αγγελος), έκανε μεγάλη θυσία και μετακόμισε απο την Κατερίνη στη Θεσσαλονίκη όπου και κατοικεί πιά, χάριν των παιδιών και χάριν του ΠΑΟΚ.
- Τη φετινή σεζόν εντάχθηκε στα τμήματα του ΠΑΟΚ (Κ6) και ο μικρός Αγγελος, που ακολουθεί φανατικά τα βήματα των μεγαλυτέρων.
- Εγώ που ξέρω καλά αυτή την ιστορία και έζησα και ζώ απο κοντά την ποδοσφαιρική πορεία των παιδιών, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει ποδοσφαιριστές του μέλλοντος, που θα κάνουν λαμπρή καριέρα, μηδέ εξαιρουμένου και του 6χρονου Αγγελου που διαθέτει το ίδιο ποδοσφαιρικό γονίδιο. - Η περίπτωση των αδελφών Χατζηδίμπα και της οικογένειά τους,  θα είναι μία ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ιστορία που ΠΙΣΤΕΥΩ ότι θα γραφεί και θα μείνει ανεξίτηλη στο καλεντάρι της ΙΣΤΟΡΙΑΣ του δικεφάλου του Βορρά.
...


 ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ ΣΤΗΝ Κ20 ΤΟΥ ΠΑΟΚ
 ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ


 ΟΙ ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΠΑΡΕΑ

 ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΗΖΔΙΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
 ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ Κ20 ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δ.Κ

(ΠΗΓΗ:http://kraxtis-gr.blogspot.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια: