Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Βαρουφάκης: Η πρόταση μας θα εγκριθεί από το Eurogroup

..

Βαρουφάκης: Η πρόταση μας θα εγκριθεί από το Eurogroup - Σόιμπλε: Στενά τα περιθώρια της διαπραγμάτευσης
«Όλες οι ενδείξεις είναι καλές. Στο Euroworking group θα υπάρξει μια κατάληξη που θα ικανοποιεί και την ελληνική πλευρά και τον πρόεδρο του Eurogroup», εκτίμησε ο υπουργός Οικονομικών.
Την πεποίθησή του ότι η ελληνική πρόταση θα εγκριθεί, μέσω τηλεδιάσκεψης, στη συνεδρίαση του Eurogroup την Παρασκευή, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, εξερχόμενος της Βουλής μετά την ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Όλες οι ενδείξεις είναι καλές. Στο Euroworking group θα υπάρξει μια κατάληξη που θα ικανοποιεί και την ελληνική πλευρά και τον πρόεδρο του Eurogroup. Την Παρασκευή πιστεύω ότι η ελληνική πρόταση, μέσω τηλεδιάσκεψης, θα εγκριθεί στην συνεδρίαση του Eurogroup» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών.

Την ίδια στιγμή, νέο μήνυμα προς την Ελλάδα έστελνε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, λέγοντας πως υπάρχουν περιορισμένα περιθώρια κινήσεων στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα.

Παράλληλα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι η κρίση πρέπει να ξεπεραστεί και πως υπάρχει κοινή ευθύνη για τη σταθεροποίηση της Ευρώπης.

Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: