«ΑΛΛΑΓΗ» ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


«Αλλαγή» το κόμμα του Παπανδρέου
Πλήρης επιβεβαίωση του Newsbomb.gr .Όπως πρώτο έγραψε το Newsbomb.gr, το κόμμα του ΓΑΠ είναι έτοιμο και το όνομα αυτού θα περιέχει σίγουρα τη λέξη ΑΛΛΑΓΗ...
Είναι προφανές ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ποντάρει στη συναισθηματική ψήφο των πολιτών και για αυτό πρόκειται να δώσει στο κόμμα του τη λέξη ΑΛΛΑΓΗ.
Όλες οι ενδείξεις και οι πληροφορίες του Newsbomb.gr συγκλίνουν στο ότι το νέο κόμμα του ΓΑΠ θα περιέχει σίγουρα τη λέξη «Αλλαγή» η οποία παραπέμπει στην περίοδο διακυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου. 
Οι εισηγήσεις είναι να ονομαστεί ενδεχομένως «Νέα Αλλαγή» ή «Δημοκρατική Αλλαγή» ή ακόμα και σκέτο «Αλλαγή». Άλλωστε η πλευρά Παπανδρέου δεν επιθυμεί συντομογραφίες τύπου ΔΗ.ΠΑΡ. κλπ. 
Στο ρεπορτάζ με τίτλο: «Το ΠΑΣΟΚ εγκαταλείπει τον Βενιζέλο» περιγράψαμε αναλυτικά όλες τις κινήσεις και τις ζυμώσεις που γίνονται στο εσωτερικό του κόμματος.
'Οπως μπορείτε να δείτε σε ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας η οποία συντάσσεται με τις απόψεις του ΓΑΠ γίνεται συχνή αναφορά της λέξης «Αλλαγή» αλλά και των αρχών της 3ης του Σεπτέμβρη, γεγονός που αποδεικνύει ότι αυτό θα είναι το όνομα του νέου κόμματος. 
pasok logo 2