Βαριά καταγγελία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρας: Ο Σαμαράς είναι ικανός να σκηνοθετήσει ακόμα και bank run


Τσίπρας: Ο Σαμαράς είναι ικανός να σκηνοθετήσει ακόμα και bank run 
Τι είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ενδεχόμενο «τεχνητής φυγής κεφαλαίων, επιχειρηματιών φίλα...
προσκείμενων στον πρωθυπουργό» - «Έχουν, όμως, γνώση οι φύλακες. Όσοι το επιχειρούν θα λογοδοτήσουν», προειδοποίησε ο Αλ.Τσίπρας
«Ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bankrun, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενών του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου. Έχουν, όμως, γνώση οι φύλακες. Όσοι το επιχειρούν θα λογοδοτήσουν» προειδοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρας σε έκτακτη σύσκεψη στελεχών της Πολιτικής Γραμματείας και του επικοινωνιακού επιτελείου του κόμματος.

Τσίπρας: Ο Σαμαράς είναι ικανός να σκηνοθετήσει ακόμα και bank run«Κυβέρνηση και τρόικα, αφού συμφώνησαν σε όλα τα νέα σκληρά μέτρα, τώρα από κοινού μεθοδεύουν τον εκφοβισμό των βουλευτών για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Προεδρικής εκλογής.  Όσες μεθοδεύσεις όμως κι αν επιχειρήσουν δεν θα τα καταφέρουν. Θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ και θα τις χρεωθούν», τόνισε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: «Ο Σαμαράς είναι πια επικίνδυνος για τη χώρα. Δεν φαίνεται να τον απασχολεί διόλου η σταθερότητα της οικονομίας. Έχει υιοθετήσει τη λογική: "Αποθανέτω η ψύχη μου μετά των αλλοφύλων"».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε και την πρωινή δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη η οποία αναφέρθηκε στην έκθεση του διεθνούς οίκου Moody’s περί ‘αρνητικού πιστωτικού γεγονότος’, καθώς και στις υποβαθμίσεις από τους διεθνείς οίκους χωρών όπως η Γαλλία και η Φινλανδία.

«Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της Βούλτεψη  η οποία προαναγγέλλει πιστωτικό γεγονός λόγω εκλογών. Υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «Ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει ban krun, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενών του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου.  Έχουν, όμως, γνώση οι φύλακες. Όσοι το επιχειρούν θα λογοδοτήσουν».

Οι δηλώσεις αυτές του κ. Τσίπρα έγιναν σε έκτακτη σύσκεψη στελεχών της Πολιτικής Γραμματείας και του επικοινωνιακού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ