Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΕΦΑΓΕ ΚΡΑΞΙΜΟ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ - Τον φώναζαν λαμόγιο και εκείνος τους έκανε...ου! - ΒΙΝΤΕΟ

 
Τον φώναζαν λαμόγιο και εκείνος τους έκανε...ου! Ένταση επικράτησε έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, κατά τη σημερινή εκδήλωση για τα..
100 χρόνια από την Ίδρυσή της.
Δεν έχει ξαναγίνει! «Κλέφτη και λαμόγιο», φώναζαν οι συγκεντρωμένοι δημοσιογράφοι στον τέως υπουργό της κυβερνήσης Καραμανλή - Τις άγριες αποδοκιμασίες υπέστη και η σύζυγός του Μάρα Ζαχαρέα, η οποία τον συνόδευε, ενώ ο ίδιος....τους έκανε...ου!
Ένταση επικράτησε  έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, κατά τη σημερινή εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Ίδρυσή της.
Δεκάδες αριστεροί δημοσιογράφοι είχαν συγκεντρωθεί  έξω από το κτήριο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον τρόπο που έγινε η εκδήλωση, αλλά και γιατί τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ενώ είχα βρίσει χυδαία τη Ντόρα Μπακογιάννη.
Κατά την έξοδό του Ρουσόπουλου από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ οι δημοσιογράφοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν φωνάζοντας «ντροπή» και «λαμόγια», οπότε και ο κ. Ρουσόπουλος, γιούχαρε τους συγκεντρωμένους, άνεργους δημοσιογράφους, με ένα παρατεταμένο «ου»!
Τότε οι άνεργοι δημοσιογράφοι άρχισαν να διαμαρτύρονται εντόνως, φωνάζοντάς του και «στολίζοντάς» τον με κοσμητικά επίθετα, όπως «λαμόγιο», «γελοίε», «ξεφτιλισμένε» και άλλα.
Με τη συνοδεία της συζύγου του, Μάρας Ζαχαρέα, και τον άντρα της προσωπικής του φρουράς απομακρύνθηκε από την είσοδο του κτιρίου και κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητό του!



http://www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: