Πατέρας Ιω. Γιαννακοπούλου: Δεν μας σέβονται στη ζωή, δεν μας σέβονται στον θάνατο. Τρεις μέρες το κορίτσι είναι σε ένα ψυγείο

Από την ημέρα που σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα στο Σχηματάρι, που στοίχισε τη ζωή στην 28χρονη Ιωάννα Γιαννακοπούλου, η σορός της βρίσκεται στο νεκροτομείο..
 και αναμένεται να γίνει η νεκροτομή, όπως καταγγέλλει ο πατέρας της.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο πατέρας της 28χρονης περιέγραψε τις τραγικές στιγμές, που έζησαν μέχρι να πληροφορηθούν τον χαμό της κόρης του.
"Η γυναίκα μου είχε τη μεγάλη διαίσθηση, ότι κάτι είχε συμβεί και ξεκινήσαμε με το ΙΧ για να φτάσουμε στη Χαλκίδα. φτάσαμε στη Χαλκίδα, δεν είχαμε καμία ενημέρωση, ήρθε και η κόρη μας από την Αθήνα στη Χαλκίδα. Εκείνη την ημέρα, μας υποδέχθηκαν όλοι", είπε.
Ο κ. Γιαννακόπουλος στη συνέχεια εξήγησε, γιατί το άψυχο σώμα της βρίσκεται ακόμα στο ψυγείο και δεν έχει γίνει νεκροτομή.
"Είχα ένα παιδί μορφωμένο και κοινωνικό, ένα εξαίρετο παιδί. Δύο μέρες τώρα δεν λειτουργούμε. και μας λένε ότι δεν γινόταν νεκροτομή, γιατί έλειπε ο νεκροτόμος. Έλεος. Δεν μας σέβονται στη ζωή μας, δεν μας σέβονται και στον θάνατο. το κορίτσι έχει τρεις μέρες τώρα σε ένα ψυγείο μέσα", είπε.
Άμεση ήταν η παρέμβαση του Προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκου Καρακούκη.
"Σήμερα θα γίνει νεκροτομή, ημέρα Κυριακή Πείε μου σε ποιο κράτος του κόσμου θα λειτουργούσε το νεκροτομείο. Από ανθρώπους που όλη την εβδομάδα βλέπουν νεκρούς και ασχολούνται με νεκρούς. Δεν πρέπει κι αυτοί οι άνθρωποι, μία ημέρα να ξεκουραστούν; Αυτοί οι άνθρωποι τους οποίους παρακαλώ να έρθουν σήμερα Κυριακή, αισθάνονται τελείως θιγόμενοι", σημείωσε.
Ευχαριστώντας τον για την παρέμβαση, ο κ. Γιαννακόπουλος πρόσθεσε:
"Δεν λύνεται έτσι το θέμα με παρεμβάσεις. Αν δηλαδή δεν παρενέβαινε, θα περιμέναμε μέχρι την Τρίτη . Δεν λύνουμε προβλήματα εδώ, θα θρηνήσουμε δυστυχώς κι άλλα παιδιά"
http://news247.gr