Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Συνάντηση Σαμαρά – Στουρνάρα με φόντο τον ανασχηματισμό

 
Ο Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε ότι συζήτησε με τον πρωθυπουργό για τις επόμενες δόσεις και τα προαπαιτούμενα, ενώ αρνήθηκε να..
απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις.
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά - Στουρνάρα στο Μέγαρο Μάξιμου, στη σκιά του ανασχηματισμού, αλλά και των επόμενων κινήσεων στην οικονομία.
Ο Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε ότι συζήτησε με τον πρωθυπουργό για τις επόμενες δόσεις και τα προαπαιτούμενα, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις. Ερωτηθείς εξάλλου για τις δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην FAZ, ο υπουργός Οικονομικών παρατήρησε ότι υπήρξε απάντηση την Κυριακή για το θέμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανασχηματισμός αναμένεται να είναι σαρωτικός, και φαίνεται ότι θα έχει ανακοινωθεί το αργότερο έως την άλλη Τρίτη ώστε να μην υπάρχουν αρρυθμίες στο έργο της κυβέρνησης. Κεντρικό πρόσωπο των ανακατατάξεων στο κυβερνητικό σχήμα είναι ο Γιάννης Στουρναρας.
Το πρωί ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης άφησε αιχμές για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Περίεργη στιγμή η προαναγγελία του ανασχηματισμού, δεν θα αποφύγω να το πω», ενώ διευκρίνισε ότι ο ανασχηματισμός θα γίνει στην ώρα του και η κυβέρνηση συνεχίζει να κυβερνά.
«Από τη στιγμή που άνοιξε το θέμα του ανασχηματισμού πρέπει να κλείσει» τόνισε από την πλευρά του στο σταθμό μας ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: