Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Δεν θα επιτρέψουν τη συμμετοχή παιχτών τους στην Εθνική Ελλάδας



Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στον χτεσινό 4ο τελικό

Βολές κατά πάντων με βαρείς χαρακτηρισμούς από τους αδελφούς Αγγελόπουλους.
Επιτέθηκαν στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο,....
λέγοντας πως «έχει ένα πρόβλημα, είναι άρρωστος Παναθηναϊκός», χαρακτήρισαν την ελληνική διαιτησία «σάπια και αηδιαστική», με αναφορές στους Ζαβλανό και Κορομηλά, ενώ είπαν ορθά κοφτά πως, χωρίς να σχετίζουν την απόφασή τους με τη χθεσινή διαιτησία, δεν πρόκειται να επιτρέψουν τη συμμετοχή των παιχτών τους στην Εθνική Ελλάδας!
Πάντως ο κανονισμός της ΕΟΚ αναφέρει πως παίχτες που αρνηθούν πρόσκληση της Εθνικής ομάδας, όσα ματς χάσουν με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, σε τόσα θα απουσιάσουν και από το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο.
Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται κυρίως για την τελευταία φάση και τα φάουλ που έκαναν (αλλά δεν δόθηκαν) για να σταματήσουν τον χρόνο, αλλά και για τη γενικότερη συμπεριφορά των κυρίων Αναστόπουλου, Καρακατσούνη. «Οι πρόεδροί μας δεν πετάνε ούτε χαρτονομίσματα, ούτε τραμπουκίζουν τους διαιτητές.
Είδα πράγματα για πρώτη φορά από τους διαιτητές. Ολα αυτά δεν είναι πρωτόγνωρα, αλλά με στεναχωρούν και απόψε μας «πόνεσαν», εξήγησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος αναφέρθηκε στη μικρή συμμετοχή του Βαγγέλη Μάντζαρη (ελέω φάουλ), στην ανεξήγητη νευρικότητα και τις βιαστικές και λάθος επιλογές της ομάδας του.ΕΘΝΟΣΠΟΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: