Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Αυτός είναι ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της Ρένας Δούρου

Αυτός είναι ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της Ρένας Δούρου

ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ
​Γιάννης Μπενίσης ονομάζεται ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της 39χρονης...
Ρένας Δούρου.

Πρόκειται για έναν 63χρονο επιχειρηματία, με τον οποίο η Περιφερειάρχης Αττικής ζει στο Αιγάλεω.
Το ζευγάρι μάλιστα, πριν από 3,5 χρόνια αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του, υπογράφοντας ένα σύμφωνο συμβίωσης, μιας και ήταν επιλογή τους να μην παντρευτούν.

Έχει σπουδάσει μαθηματικός και είναι γνωστός στους επιχειρηματικούς κύκλους και στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.

Από τον πρώτο του γάμο, έχει αποκτήσει δυο γιους οι οποίοι μένουν στην Πεντέλη, τον Μανώλη και τον Τάσο.

Συν τοις άλλοις, ο 63χρονος επιχειρηματίας είναι ένα έντονα πολιτικοποιημένο άτομο, υπήρξε μέλος της ΚΝΕ, είχε αντιδικτατορική δράση και συμμετείχε στην ίδρυση του ενιαίου Συνασπισμού, αλλά δεν θέλησε ποτέ να ασχοληθεί με την ενεργό πολιτική.

Πριν από τρία χρόνια διατηρούσε καφετέρια σε κεντρικό δρόμο της Αγίας Παρασκευής, ενώ υπήρξε και από τους πρώτους Έλληνες που ασχολήθηκαν με τα φωτοβολταϊκά. Οι φίλοι του τον περιγράφουν ως «ψυχή της παρέας».

Όσο για τη Ρένα Δούρου;Τηρεί σιγή ιχθύος γύρω από τα προσωπικά της, και το μόνο που αρκείται να πει είναι πως επέλεξε να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης επειδή «είναι ένα διαφορετικό πλαίσιο δέσμευσης. Σε περίπτωση χωρισμού δεν χρειάζονται δικηγόροι και δεν πυροδοτούνται καταστάσεις που μπορούν να ακυρώσουν ό,τι ωραίο έχεις ζήσει με τον άνθρωπό σου».

Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση αν θέλει να γίνει μάνα, λέει:

«Θέλω να κάνω παιδί, αλλά τώρα όχι. Νομίζω με τις υποχρεώσεις που έχω αναλάβει δεν θα έκανα τίποτα καλά. Είναι λίγο υποκριτικό να θες να σώσεις τον κόσμο, την περιφέρεια Αττικής και να μην έχεις χρόνο για το παιδί σου».

ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ:
Λατρεύει το ποδόσφαιρο και είναι παθιασμένη με τον Ολυμπιακό. Καπνίζει και «τρελαίνεται» με το άρωμα του καπνού, ενώ μιλά Τούρκικα και αγαπά την Κωνσταντινούπολη.

Οι φίλοι της, την αποκαλούν «γερό ποτήρι» γιατί της αρέσει να πίνει σκέτη τη ρακή και τη βότκα.
Για τις εξόδους της προτιμά τα απομονωμένα εστιατόρια και τα ήσυχα ταβερνάκια.

Αγαπημένο της φαγητό είναι τα τσιγαριστά χόρτα με αρνάκι τα οποία φτιάχνει υπέροχα η μαμά της. Τον καφέ της τον πίνει σκέτο, ακούει «Rolling Stones» και προτιμά τις γάτες από τους σκύλους.

Ωστόσο για τον «καλό» της έχε κάνει όπως λέει μια υποχώρηση, και έτσι έχουν αγοράσει σκυλί αντί για γάτα.
Πηγή : Real Life

Δεν υπάρχουν σχόλια: