Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Βαγγέλης Μόρας: «Ηταν Λάθος το σχόλιο μου για τον Σάντος»

«Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην λες» λέει ο θυμόσοφος λαός και προφανώς ο Βαγγέλης Μόρας, θυμήθηκε αρκετές φορές τις τελευταίες ημέρες αυτή την ...
ρήση, καθώς με τον δικό του τρόπο ο Φερνάντο Σάντος, φρόντισε να του δείξει πως δεν είχε την παραμικρή εμπάθεια προς το πρόσωπο του, παρά τα δυσμενή σχόλια του Έλληνα αμυντικού προς τον Πορτογάλο τεχνικό πριν από λίγο καιρό.
Ο Μόρας, βρίσκεται στην 23άδα της εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο και χθες σε συνέντευξη του σε αθλητική ιστοσελίδα, ομολόγησε πως έκανε λάθος για εκείνη την τοποθέτηση του σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Η αλήθεια είναι ότι εκείνο το διάστημα, επειδή έπαιζα καλά στην Ιταλία, ένιωσα αδικημένος κι έκανα αυτό το σχόλιο. Ήταν μία αυθόρμητη ανθρώπινη αντίδραση, που όμως γνωρίζω καλά ότι ήταν λανθασμένη! Στα 15 χρόνια που παίζω επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα με την συμπεριφορά μου... Έτσι σκέφτηκα εκείνη την στιγμή κι έτσι έπραξα... Το έκανα, τελείωσε και τώρα δεν μπορώ να το πάρω πίσω... Παρ' όλα αυτά, ο προπονητής δεν στάθηκε σε αυτό που ειπώθηκε αλλά με πήρε στην ομάδα, επιβραβεύοντας ουσιαστικά την προσπάθεια που έκανα όλη τη χρονιά», είπε χαρακτηριστικά ενώ σε ότι αφορά μία πιθανή συζήτηση που μπορεί να είχε με τον Φερνάντο Σάντος για το θέμα αυτό, σχολίασε: «Όχι, γιατί δεν χρειάστηκε... Τον γνωρίζω πολλά χρόνια και ξέρω ότι είναι ένας προπονητής που ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι, οπότε από την στιγμή που με επέλεξε για την 23άδα, το μόνο που θέλουμε και οι δύο είναι μία επιτυχημένη πορεία της Εθνικής». Τέλος αναφερόμενος στο κλίμα που υπάρχει στην εθνική ομάδα, ο Μόρας είπε:
«Όποιος είχε την παραμικρή αμφιβολία, θα μπορούσε να έρθει στον Άγιο Κοσμά και να το διαπιστώσει μόνος του, γιατί πολλές από τις προπονήσεις ήταν ανοιχτές. Είχα δει το επεισόδιο και είχα ακούσει και διαβάσει διάφορα μετά, αλλά από την πρώτη μέρα που συγκεντρωθήκαμε για την προετοιμασία, δεν διέκρινα κάτι διαφορετικό και ασυνήθιστο. Ο Κώστας (σ.σ.: Κατσουράνης) τοποθετήθηκε πρόσφατα και ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του, οπότε ό,τι έγινε ανήκει. Δεν θα μπορούσε να γινόταν και διαφορετικά, γιατί η Εθνική ομάδα είναι πάνω απ' όλους!»

http://www.metropolisradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: