Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Να γιατί δεν θα ξαναψηφίσω χρυσή αυγή ! - ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2 φορές …ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τίμησα 2 φορές με την ψήφο μου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ( Μάιο και ΙΟΥΝΙΟ 2012 )
Με την ελπίδα όπως και οι περισσότεροι αγανακτισμένοι πολίτες να μπουν στην Βουλή οι Χρυσαυγιτες …
να κλείσουν τον γενικό ηλεκτρικό διακόπτη και τα γνωστά τσογλανια του σάπιου πολιτικού συστήματος της διαφθοράς να τα κάνουν ..ασήκωτα από το ξύλο .
τον λόγο που δεν θα τους ξαναψηφίσω τον αναφέρω με ουσία παρακάτω

17/5/2013 …. την ημέρα του επεισοδίου στην Βουλή με τον Δραγασακη
ΔΗΛΩΣΕ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
Nτόρα: "Θα κάνω αλοιφή τον Ν.Μιχαλολιάκο"! Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
"Αλοιφή" θέλει να κάνει τον γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Ν.Μιχαλολιάκο, η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία κομπάζει ότι μόνο αυτή μπορεί να εξουδετερώσει την ΧΑ και άρα δεν χρειάζεται να τεθεί εκτός νόμου του κόμμα μιλώντας στην εκπομπή Άλλη Όψη του Μανώλη Κοττάκη .


Στην εκπομπή που προβλήθηκε το βράδυ στη ΝΕΤ η πρώην υπουργός δήλωσε πεπεισμένη ότι σε αυτό τον διάλογο θα τον αντιμετωπίσει και όπως λέει «θα τον κάνω αλοιφή» γιατί οι άνθρωποι είναι «γελοίοι γελοίοι …και φασίστες και τραμπούκοι » και δεν έχουν επιχειρήματα.
Ο Μιχαλολιακος και το γραφείο τύπου της Χρυσής Αυγής τα έκαναν επιμελώς γαργάρα …το αλοιφή , το γελοίοι και το φασίστες και το τραμπούκοι …επήγαν περίπατο …..

Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν έδωσαν την παραμικρή απάντηση …Το κατάπιαν … ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΧΝΑ !!!!! ( ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΤΗΝ Κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΟΚΟΥΒΕΛΟΥ συζυγο μάλιστα και του εφοπλιστου .
18/5/2013 ( ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ )
Απάντηση της Χρυσής Αυγής στις επιθέσεις όλων των αποκομμάτων του πολιτικού κατεστημένου ( Σάββατο, 18 Μαΐου 2013 – 14:54 )
Όλα τα διεφθαρμένα κόμματα του συστήματος, δεξιά και αριστερά, ενώθηκαν και πάλι κατά της Χρυσής Αυγής, γιατί εμείς είμαστε η μόνη φωνή της Αλήθειας, η μόνη φωνή των Ελλήνων μέσα στη βουλή. Μας πολεμούν όλοι, άρα πάμε καλά. Την απόλυτη ευθύνη για τα χθεσινά γεγονότα φέρει ο Δραγασάκης. Δε λειτούργησε ως πρόεδρος της βουλής, αλλά ως κομματόσκυλο του Σύριζα. Γελοιοποιήθηκε παρακαλώντας διαρκώς τον φρούραρχο, ο οποίος ασφαλώς αδιαφόρησε, γιατί οποιαδήποτε παρέμβαση αστυνομίας κατά βουλευτή είναι αντισυνταγματική. Κανένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν απεβλήθη. Αποχωρήσαμε αρνούμενοι να συμμετέχουμε στις αθλιότητες των συριζαίων. Το “Χάιλ Χίτλερ” το φώναζε ο θίασος του Σύριζα με πρωταγωνιστή τον Πάντζα που νομίζει ότι η βουλή είναι δελφινάριο. Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

απάντηση ΠΑΝΤΖΑΣ και ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ ….… αλλά λόγια να αγαπιόμαστε ….
πως μπορώ μετά από αυτό να τους δώσω την ψήφο μου την στιγμή που με πείθουν ότι είναι εξαρτημένοι σε συμφέροντα και χορηγίες γαυγίζουν όπου τους παίρνει και κάνουν το παγόνι εκεί που δεν τους παίρνει … ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ 3ος ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΛΑΓΟΣ ( ΜΕΤΑ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ !!! )…. αρκετά με κορόιδεψαν οι προηγούμενοι …ΟΧΙ άλλη κοροϊδία φτάνει !!!!
http://www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: