Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Ανοιχτή επιστολή – Κάλεσμα

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 Αγαπητοί Πιεριείς,Απευθυνόμαστε σ’ όλους εσάς τους Πιεριείς με μια ανοιχτή επιστολή – κάλεσμα, καλώντας σας να συμμετέχετε στη σύσκεψη της Παρασκευής 14ης Ιουνίου 2013 και ώρα 20:30 στην ΕΚΑΒΗ (Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης) 1ος όροφος για να συζητήσουμε για τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας, διότι... ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι υπόθεση όλων μας.
Σκοπός της παρούσας επιστολής –καλέσματος είναι η μαζική συμμετοχή όλων των φορέων, βουλευτών, πολιτευτών, αρχόντων του νομού και των δήμων, συμβούλων, επιμελητηρίου, επιχειρηματιών, συλλόγων, σωματείων, ιδρυμάτων, επωνύμων κι ανωνύμων πολιτών, μελών, φιλάθλων, οπαδών, παλαίμαχων στην αυριανή διαδικασία σύσκεψης.
Το βάρος των υποχρεώσεων του μεγάλου συλλόγου μας, της ομάδας μας, του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, μας καλεί να παραβρεθούμε και να τoν στηρίξουμε.
Τον τελευταίο καιρό είμαστε θιασώτες των όσων αναγράφονται και λέγονται.
Στο οριακό σημείο που έχουμε φθάσει σήμερα, δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν να ανταπεξέλθει η ομάδα αν δεν βρεθούμε αρωγοί στη μεγάλη προσπάθεια που καλείται να διαδραματίσει.

Δεν δηλώνουμε αδυναμία, ούτε είμαστε θεατές στα γεγονότα που τρέχουν. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι μέρος του εαυτού μας, είναι η οικογένειά μας, δεν μπορούμε να απέχουμε. Θα πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα, δεν χωρά αμφιβολία. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια αναμονής.
Όλοι εμείς έχουμε χρέος, προς την ιστορία 50 ολόκληρων χρόνων που κουβαλά στις πλάτες του ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και ν’ αγωνιστούμε με αξιοπρέπεια που θα έχει σαν στόχο τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και ιδιαίτερα ενόψει της οικονομικής πραγματικότητας που επιδεινώνεται καθημερινά.
Για να τα καταφέρουμε χρειάζεται απαραίτητα η συστράτευση όλων μας ανεξαιρέτως και γι’ αυτό πιστεύουμε ότι η αυριανή σύσκεψη αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Βάζουμε στην άκρη τις διαφορές μας και στεκόμαστε σε όλα αυτά που μας ενώνουν.
Έχουμε υποχρέωση να μην μείνουμε στα λόγια, αυτή τη φορά.
Εν μέσω πολλαπλών προβλημάτων (οικονομικών, διοικητικών, αγωνιστικών) ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αναμένει απ’ όλους μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, έστω και την ύστατη στιγμή και μέσα σε κλίμα αγάπης, εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας για την ομάδα μας, να εξεύρουμε τις πιο έντιμες και κατάλληλες λύσεις, με αλληλοσεβασμό κι αλληλοκατανόηση.
Αυτή τη φορά, τυχόν απουσίες επωνύμων και επιφανών δεν θα μπορούν να συγχωρηθούν όχι μόνο από τον κόσμο, αλλά και από την ίδια την ιστορία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας.

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΙΕΡΙΕΙΣ ΤΑ ΠΕΤΥΧΑΜΕ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ

Όλοι μαζί να πλαισιώσουμε τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας τώρα που μας έχει ανάγκη, εμπνεόμενοι να συνεχίσουμε όλοι μαζί, μην του γυρίσουμε την πλάτη.

ΔΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ
Σας καλούμε και σας περιμένουμε να συμμετέχετε στο κάλεσμα – ανοιχτή συζήτηση για να συναποφασίσουμε τη δράση μας για το μέλλον του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας, έχοντας πάντα μέσα στο μυαλό μας ότι η μαζικότητα δημιουργεί δυναμική και η δυναμική επιτυχίες και στρατηγικές.

                                                                   Με εκτίμηση και πίστη
                                                                       Για το Δ.Σ. του ΣΦΚ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
                                                                      Ο Πρόεδρος
                                                                Τσιτιρόκης Πασχάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: