ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ - Στουρνάρας: Στο συνεργείο η ΕΡΤ για να βγει διορθωμένη και καθαρή


http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20130614/engine/newego_LARGE_t_1101_54212411_type12128.jpg 
Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013
Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με επίκεντρο την ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια....
συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή.
Ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε στον υπουργό Οικονομικών λέγοντας ότι η ΕΡΤ όχι μόνο δεν επιβαρύνει αλλά προσφέρει στον κρατικό προϋπολογισμό και χαρακτήρισε το κλείσιμό της «πυροτέχνημα αποπροσανατολισμού» της κυβέρνησης από το φιάσκο του success story στην οικονομία.
«Αποφασίσατε και διατάξατε να σιγήσει η εκπομπή του δημοσίου σήματος βάζοντας σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα», είπε.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να φορτώσει στους εργαζόμενους τις δικές της αμαρτίες στην ΕΡΤ και ότι με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου «ξεφτιλίζει» τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Από τα πυρά του Αλ. Τσίπρα δεν ξέφυγε ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, από τον οποίο ζήτησε να πει τον τρόπο που διορίστηκε στην ΕΡΤ.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Στουρνάρας επέμεινε στο ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κινδυνολογεί χωρίς να προτείνει κάποια λύση και τόνισε ότι «η ΕΡΤ μπαίνει στο συνεργείο για να βγει διορθωμένη και καθαρή».
Απαντώντας δε στον Απόστολο Κακλαμάνη, με τον οποίο επίσης υπήρξε διαξιφισμός, ο κ. Στουρνάρας χαρακτήρισε την απόφαση για την ΕΡΤ «θαραλλέα πράξη για την εξυγίανσή της».

ΕΘΝΟΣ