Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: "Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους"....

ΣΗΜΕΡΑ λοιπόν Παρασκευή 14/6, το «μπαλάκι» περνάει στα χέρια όλων όσων σήμερα τοποθετούνται ανοιχτά ή «οf the record»στα όσα συνέβησαν, συμβαίνουν και θα συμβούν ενδεχομένως στον ιστορικό Πιερικό.
Η αλήθεια είναι ότι οι... εύποροι Πιερείς φίλοι του συλλόγου, τον τελευταίο καιρό έχουν «καβούρια» στις τσέπες τους.
Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο ο φόβος της επόμενης ημέρες και η γενική αβεβαιότητα που κυριαρχεί σε όλους τους τομείς, λίγο η «περίεργη» και άσχημη πορεία της ομάδας, τους κράτησαν μακριά από την επιθυμία της χορηγικής στήριξης της Πιερικής ΠΑΕ.
Από την άλλη ο Κώστας Παπαδόπουλος, περίμενε ίσως μεγαλύτερη στήριξη, περισσότερα έσοδα, λιγότερη γρίνια στις κερκίδες και περισσότερα εισιτήρια στο γήπεδο από τον κόσμο που τελικά απείχε από τη φετινή πορεία του συλλόγου.
Τον κόσμο όμως που στήριξε την περσινή αγωνιστική περίοδο την ομάδα σε σημαντικά παιχνίδια και όταν υπήρχε η προοπτική της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία αλλά η «τρύπα στο νερό» που έγινε τελικώς με την προσπάθεια ανόδου η οποία πνίγηκε στην οικονομική δυσχέρεια, τους απομάκρυνε από τις κερκίδες του Α΄ΔΑΚ.

Για τα διαρκείας ούτε λόγος γιατί τα περισσότερα «πουλήθηκαν» δια στόματος και όχι δια πληρωμής.
ΤΩΡΑ.
Τώρα λοιπόν ερχόμαστε στο «μπαλάκι» που λέγαμε παραπάνω.
Τα πράγματα είναι πλέον συγκεκριμένα. Και από τώρα η ερώτηση που θα γίνει αύριο σε όσους παρευρεθούν, η μια και δύσκολη (όσον αφορά την απάντηση της).
Χρήματα δεν υπάρχουν. Και τι θα γίνει…
Έξοδα υπάρχουν, εφορία υπάρχει, ΙΚΑ υπάρχει, προπονητές-ποδοσφαιριστές-υπάλληλοι-προετοιμασία-ρουχισμός-εργομετρικά για τη νέα χρονιά που χρειάζονται άμεσα χρήματα υπάρχουν.
Προφανώς υπάρχουν προσφυγές να διευθετηθούν-χρέη προηγούμενων ετών-απλήρωτοι παίκτες να εξοφληθούν-απλήρωτοι υπάλληλοι να πάρουν τα δεδουλευμένα τους και κάποια ακόμη έξοδα τα οποία δεν είναι γνωστά και πολλά αλλά υφίστανται.
Το εύκολο είναι να ψάξουμε τους υπαίτιους και να τους καταλογίσουμε τις ευθύνες. Κάτι που ίσως ψυχικά μας έδινε μια ικανοποίηση.

Σίγουρα όμως όλα τα παραπάνω θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να περιμένουν λύσεις.
Και ο Κώστας Παπαδόπουλος το δήλωσε ότι δεν είναι σε θέση να τακτοποιήσει μόνος όλα τα παραπάνω και να οδηγήσει την ομάδα σε πορείες πρωταθλητισμού και «καλών εποχών» του παρελθόντος.
ΟΠΟΤΕ;
Οπότε αύριο θα φανεί αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα ή τελικά ο Πιερικός θα ακολουθήσει το δρομολόγιο άλλων ιστορικών συλλόγων της χώρας μας, κινούμενος μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
Αυτοί που μπορούν να βοηθήσουν από την Πιερία είναι πολλοί.
Πιστέψτε με έχει συμπολίτες μας με πολλά χρήματα και με σχετική ευκολία θα μπορούσαν να βάλουν μια πινακίδα στο γήπεδο ή να αγοράσουν τα διαρκείας τους και να βοηθήσουν την ομάδα.
Το γιατί δε το κάνουν θα πρέπει να το ψάξει ο Κώστας Παπαδόπουλος που προσωπικά του χτυπάω το καμπανάκι για κάποιους από τους συνεργάτες που έχει δίπλα του και όσο τους έχει δε πρόκειται ποτέ να αποκτήσει την αξιοπιστία που θα ήθελε ως πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός.
Από την άλλη, θα πρέπει να πω ότι σε μια έρευνα που πραγματοποίησα το τελευταίο διάστημα των 3-4 προηγούμενων ημερών για να ευαισθητοποιήσω κάποιους επιφανείς «ποδοσφαιρικούς» συμπολίτες μας να βοηθήσουν την κατάσταση, δε θέλουν ούτε να ακούν την λέξη Πιερικός.
Δε ξέρω τι μεσολάβησε και γιατί συνέβη αυτό αλλά σίγουρα πλέον η κατάσταση αποτελεί μονόδρομο.
Οι μέτοχοι της ΠΑΕ Πιερικός, έχουν ξεκαθαρίσει πως δε θέλουν καμία απολύτως ανάμειξη με την ομάδα αυτή την εποχή σε διοικητικό επίπεδο. Βοηθάνε εξωδιοικητικά (και πιστέψτε με σημαντικά) αλλά δεν υπάρχει από μέρους τους καμία διάθεση εμπλοκής στο διοικητικό κομμάτι της ΠΑΕ.
Έτσι λοιπόν το «μπαλάκι» πέφτει και πάλι στον κόσμο και τον Κώστα Παπαδόπουλο που είναι ο μόνος αυτή τη στιγμή που δηλώνει πως θέλει να συνεχίσει να ηγείται της ΠΑΕ Πιερικός.
Με την προϋπόθεση όμως ότι θα βοηθηθεί από αυτούς που έχουν τη δυνατότητα και τον τρόπο να βοηθήσουν.
Αυτή είναι η κατάσταση, αυτά τα δεδομένα και αυτή την εικόνα θα δείτε εν ολίγοις αύριο στην ΕΚΑΒΗ.
Η πραγματικότητα μπορεί να είναι σκληρή αλλά είναι αυτή.

Όλοι θέλουμε τα μεγάλα σαλόνια και τα φώτα της μεγάλης κατηγορίας αλλά  «τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και επιδέξιους κώλους»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: