Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ξεκίνησε η ενίσχυση του Απόλλωνα με Γκουέλα...ΒΙΝΤΕΟ


Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013   
Η στελέχωση του ρόστερ ενόψει Σούπερ Λιγκ ξεκίνησε στο «στρατόπεδο» του Απόλλωνα Σμύρνης.
Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση απόκτησης ποδοσφαιριστή είναι θέμα ωρών για τους «κυανόλευκους», οι οποίοι σύμφωνα με αποκλειστικές ...

πληροφορίες της mikriliga.com ήρθαν σε συμφωνία με τον 27χρονο Φρανκ Γκουέλα, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Κέρκυρα, Λάρισα και Βέροια.
Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός πρωτοεμφανίστηκε στη χώρα μας τη σεζόν 2004/05, ως παίκτης της Αναγέννησης Καρδίτσας, που τότε μετείχε στη Γ’ Εθνική (και τον είχε αποκτήσει από την Μαμελόντι Σάνταουνς της Νοτίου Αφρικής).
Σε 26 συμμετοχές σκόραρε 3 γκολ. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Βέροιας, με την οποία σημειώνει 5 γκολ σε 25 ματς της Β’ κατηγορίας.
Οι εμφανίσεις του, του έδωσαν μεταγραφή για την Κέρκυρα, με την οποία αγωνίστηκε στη Σούπερ Λίγκα και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της νησιωτικής ομάδας με 6 τέρματα.
Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με την οποία αναδείχθηκε νταμπλούχος «γράφοντας» 24 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 2 γκολ.
Στη συνέχεια επιστρέφει και πάλι στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λάρισας. Έπαιξε σε 13 ματς των Θεσσαλών και βρήκε μια φορά δίχτυα.
Από το καλοκαίρι του 2009, μέχρι το 2011 έπαιξε στη Γερμανία και  στην Αρμίνια Μπίλεφελντ, έχοντας γεμάτες σεζόν (38 συμμετοχές, 2 τέρματα).
Μετά από ένα διάστημα απουσίας ενός έτους τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στη Βουλγαρική Λουντόγκορετς.
Τέλος, ο Φρανκ Μάνγκα Γκουέλα έχει χριστεί τρεις φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού, έχοντας πετύχει και ένα γκολ.

Η καριέρα του Γκουέλα με αριθμούς
2003-04 / Σάνταουνς / 11-1
2004-05 / Αναγέννηση Καρδίτσας / 26-3
2005-06 / Βέροια / 25-5
2006-07 / Κέρκυρα / 27-6
2007-08 / Ντιναμό Ζάγκρεμπ / 21-2
2008-09 / Ντιναμό Ζάγκρεμπ / 3-
2008-09 / ΑΕΛ/ 13-1
2009-10 / Αρμίνια Μπίλεφελντ/ 18-1
2010-11 / Αρμίνια Μπίλεφελντ/ 20-1
2012-13 / Λουντόγκορετς
Ο Φράνκ Γκουέλα εν δράσει...







Απάντηση Βελλή στον Πρόεδρο της ΕΠΟ...

Ο «ισχυρός» άνδρας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τα όσα είπε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής,  λέγοντας ότι ποτέ δεν αναφέρθηκε  περί συνάντησης του προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας  με τον Αχιλλέα Μπέο, προσθέτοντας ότι ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου, βρέθηκε εκεί γιατί... χάθηκε!


Η δήλωση του μεγαλομετόχου της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»:
«Διάβασα ότι ο Κος Σαρρής δήλωσε ότι σκοπεύει να μου κάνει μήνυση αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανα (κατ' αυτόν) ότι συναντήθηκε με τον Κο Μπέο.
Άν αυτό αληθεύει, γιατί με τους δημοσιογράφους πρέπει κάποιος να είναι πολύ προσεκτικός, τότε έχω να πω τα εξής:
Ο κύριος Σαρρής προφανώς δεν γνωρίζει ούτε ανάγνωση ούτε Ελληνικά,  αλλά δεν εκπλήσσομαι από αυτό. Φαίνεται από μόνο του. Γιατί αν μπορούσε να διαβάσει, θα διάβαζε ότι εγώ είπα πως είδα τον Μπέο ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ. Και τον είδα, και με χαιρέτησε μάλιστα. Η λέξη ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ δεν υφίσταται σε καμία δήλωση μου. Τώρα, το τι τίτλους θέλει να βάλει κάθε δημοσιογράφος ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, η το πως παρερμηνεύει την δήλωση μου κάποιος τρίτος, είναι δικό του θέμα.
Αν ο κύριος Σαρρής θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό ότι ένας υπόδικος κατηγορούμενος για στημένους αγώνες, και τιμωρημένος από την ΕΠΟ (ξέρετε, αυτή την Ομοσπονδία που προεδρεύει ο Κος Σαρρής) με αποκλεισμό από κάθε ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, βρισκόταν και στις 11 το πρωί και στις 3 μμ της ίδιας μέρας στα γραφεία της ΕΠΟ, το αφήνω στη κρίση του κοινού νου.
Στις δηλώσεις του Κου Μπέου δεν απαντάω, άλλωστε δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο (η μήπως κάνω λάθος...) Χάθηκε ο άνθρωπος και προφανώς μπήκε στα γραφεία της ΕΠΟ για να ζητήσει οδηγίες. Του πήρε 5 ώρες, αλλά τελικά εξυπηρετήθηκε».
http://www.mikriliga.com/Ν. ΜΑΡΚΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: