Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού Γκαζάκια στο γραφείο του Γιώργου Σούρλα - Πληροφορίες για δύο τραυματίες

http://img.protothema.gr/FE44BBA0BE2B250274197F9800084BDB.jpg 
Δευτέρα 03 ιουνίου 201
Δύο άνθρωποι, ένας άντρας και μία γυναίκα,  έχουν τραυματιστεί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού που ....εξερράγη  στις 08:05 το πρωί στην είσοδο διαμερίσματος στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Μιχαλακοπούλου 27.
Η γυναίκα που υπέστη εγκαύματα έχει μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η έκρηξη έγινε στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, όπου στεγάζεται το γραφείο του  γενικού γραμματέα Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Γιώργου Σούρλα.
Ο εμπρηστικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στον διάδρομο του ορόφου, όπου στεγάζονται τα γραφεία του γενικού γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αλλά και το διαμέρισμα που μένει η γυναίκα με τον σύζυγό της και οι δύο γιατροί.
Η έκρηξη σημειώθηκε την ώρα που έβγαινε η γιατρός από το διαμέρισμα, με αποτέλεσμα να δεχθεί το κύμα της φωτιάς. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.

Tην ίδια ώρα, διπλή εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια, σημειώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα, με διαφορά περίπου πέντε λεπτών, σε κτίριο του ΥΠΕΧΩΔΕ και στο Ιδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), στην Αθήνα. Διαβάστε αναλυτικά εδώ
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: