Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Αγρια δολοφονία ζευγαριού για 120 ευρώ στο Αλιβέρι Εύβοιας

http://images.watchit.gr/?h=298&w=600&src=http://www.newsit.gr/files/Image/2013/06/02/spiti3.jpg 
Δευτέρα 03 ιουνίου 2013
Για περίπου 120 ευρώ και ορισμένες πιστωτικές κάρτες που άρπαξε από το σπίτι 23χρονος Πακιστανός, ο οποίος συνελήφθη, δολοφόνησε έναν...
56χρονο γυναικολόγο και την 54χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους στο Αλιβέρι της Εύβοιας. Ο Πακιστανός επιτέθηκε και χτύπησε στο κεφάλι με τσιμεντένια πλάκα πρώτα τη γυναίκα και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο αιχμηρό ξύλο, κάρφωσε στην καρωτίδα τον 56χρονο ενώ ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του και στη συνέχεια τον στραγγάλισε. Ο 23χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι έξω από τη Χαλκίδα, σε σπίτι όπου είχε καταφύγει. Μαζί του για υπόθαλψη εγκληματία συνελήφθησαν έξι ομοεθνείς του. Οπως έγινε γνωστό, ο καθ' ομολογία δολοφόνος ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην πατρίδα του και, όπως όλα δείχνουν, έβαλε στόχο το ζευγάρι προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα.
Η δολοφονία του ζευγαριού αποκαλύφθηκε προχθές αργά το βράδυ. Η κόρη τους, που μένει στην Αθήνα, ανησύχησε επειδή οι γονείς της δεν απαντούσαν  στις συνεχείς τηλεφωνικές της κλήσεις. Επικοινώνησε με το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου και εξέφρασε τις ανησυχίες της για τους γονείς της. Δυστυχώς οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν. Στην πίσω αυλή του σπιτιού βρέθηκε δολοφονημένη η γυναίκα, ενώ στο υπνοδωμάτιό του οι αστυνομικοί βρήκαν νεκρό τον γυναικολόγο. Η διπλή δολοφονία, όπως υπολογίζεται, έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο 23χρονος Πακιστανός εργαζόταν περιστασιακά στο σπίτι του γιατρού από τον περασμένο χειμώνα. Από την αρχή οι υποψίες της Αστυνομίας στράφηκαν εις βάρος του και ύστερα από έρευνες συνελήφθη.

ΠΗΓΗ:ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: