Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Κλώτσησε την ευκαιρία ο Ατρόμητος, έμεινε στο 0-0 με Αστέρα

Πάμπλο (Α) και Ιγκλέσιας (Δ) διεκδικούν την μπάλα
Δευτέρα 03 ιουνίου 2013
Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν στο Περιστέρι ο Ατρόμητος με τον Αστέρα Τρίπολης, ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε καμία ομάδα ικανοποιημένη, με τον Ατρόμητο να...
χάνει πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, απέναντι στον Αστέρα που στο 2ο ημίχρονο ρίσκαρε για να πετύχει το γκολ που θα τον έφερνε στην 2η θέση και σε καλύτερο γύρο στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Σε συνδυασμό με τη νίκη του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα, οι «κυανόλευκοι» έμειναν στη δεύτερη θέση και θα αγωνιστούν -όπως και πέρυσι- στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ οι Αρκάδες τερμάτισαν τρίτοι και θα συμμετάσχουν στον τρίτο προκριματικό γύρο της ίδιας διοργάνωσης. Η ομάδα του Τσιώλη τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σανκαρέ στο 78΄.
Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατόρθωσαν να τις μετατρέψουν σε γκολ. Ο Μπαντής τρεις φορές έσωσε τον Αστέρα, διώχνοντας σε κόρνερ τα σουτ του Ναπολεόνι (8΄), του Σουμπίνιο (24΄) και του Πίτου Γκαρσία (33΄), ενώ στο 20΄ ο Ναπολεόνι έβγαλε ωραία μπαλιά στον Ιγκλέσιας, ο οποίος όμως αστόχησε από πολύ καλή θέση. Απέναντι σε αυτά, ο Αστέρας είχε να αντιπαρατάξει ένα απευθείας φάουλ του Γιαλούση στο 27΄ που πέρασε άουτ και κάποια σουτ που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Ράντμαν. Η εξέλιξη του άλλου αγώνα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να προηγείται του ΠΑΟΚ, υποχρέωνε πια τους Αρκάδες να ψάξουν το γκολ και τη νίκη, προκειμένου να αποφύγουν την τελευταία θέση των πλέι-οφ και το «χειρότερο» εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Σάκης Τσιώλης πέρασε στο ματς τον Καλαντζή, σε μία προσπάθεια να τονώσει την επίθεση της ομάδας του, αλλά ο Ατρόμητος εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή. Ο Μπαντής με νέες επεμβάσεις κράτησε το «0» για την ομάδα του, αποκρούοντας τα σουτ του Σουμπίνιο στο 55΄ και στο 63΄, ενώ ο Ουντότζι αστόχησε μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 70΄. Η ολική επαναφορά του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα άλλαξε τα δεδομένα και στο Περιστέρι, καθώς πλέον οι γηπεδούχοι «καίγονταν» για τη νίκη. Ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες στο 78΄, λόγω αποβολής του Σανκαρέ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου βγήκαν μαζικά μπροστά για το «χρυσό» γκολ, χωρίς όμως επιτυχία. Δικαιούνται πάντως οι γηπεδούχοι να φωνάζουν για τη φάση του 86ου λεπτού, όταν ο βοηθός διαιτητή σταμάτησε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Ναπολεόνι, που έβγαινε μόνος του απέναντι στον Μπαντή. Τελικά το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0.
Διαιτητής: Τάσος Κάκος (Κέρκυρας)
Κίτρινες: Ιγκλέσιας, Καραγκούνης - Σανκαρέ, Ναβάρο
Κόκκινη: Σανκαρέ (78΄, 2η κίτρινη)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Μπρίτο (69΄ Καραγκούνης), Ουντότζι (84΄ Καραμάνος), Σουμπίνιο, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Ναπολεόνι
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Αλβάρες (73΄ Λένσε), Ουσέρο, Κάφα (54΄ Καλαντζής), Περόνε, Ράγιος, Ρούσσης, Ντε Μπλάσις (65΄ Ναβάρο)
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ
Για την 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 0-0
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ           1-2
Η βαθμολογία (ΤΕΛΙΚΗ)
ΠΑΟΚ                 13 --Τσάμπιονς Λιγκ (3ος προκριματικός)--
Ατρόμητος           11 --Γιουρόπα Λιγκ (Πλέι οφ)--
Αστέρας Τρίπολης 9 --Γιουρόπα Λιγκ (3ος προκριματικός)--
ΠΑΣ Γιάννινα        7 --Γιουρόπα Λιγκ (2ος προκριματικός)--
ΠΗΓΗ:ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: