Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Συζήτηση εφ' όλης της ύλης - Τετ-α-τετ με βουλευτές και στελέχη ο Ευ.Βενιζέλος σε ευρεία σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012 
Τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τα νέα μέτρα και για τις προοπτικές της οικονομίας θα απευθύνει με μία εφ' όλης της ύλης ομιλία του στις 13:00 την Τρίτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της Πολιτικής Γραμματείας και της Οργανωτικής....
Γραμματείας με τη συμμετοχή των υπευθύνων περιφερειακής ανασύστασης, των γραμματέων των τομών του κινήματος και των μελών του τομέα Περιφερειακής Πολιτικής.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, η γραμμή που θα διαπερνά την εισήγησή του είναι ότι θα πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι όσο το δυνατόν πιο δίκαια τα μέτρα αλλά η χώρα δεν πρέπει σε αυτή τη φάση να μπει σε περιπέτεια.


Η σύσκεψη αυτή στην οποία υπολογίζεται ότι θα συμμετάσχουν περί τα 100 στελέχη, θα πραγματοποιηθεί στην Ιπποκράτους και οι συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχουν καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να καταλήξει σε συγκεκριμένα αποτελέσματα.


Στόχος του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι να συνομιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο με τα στελέχη του, να απαντήσει στις ενστάσεις τους και να τους εξηγήσει τη λογική με την οποία κινείται.


Ταυτόχρονα, στην Ιπποκράτους φιλοδοξούν να ξεκινήσει έπειτα από αυτή τη συνεδρίαση με ταχείς ρυθμούς η διαδικασία της ανασύστασης και της ενημέρωσης των μητρώων των μελών του ΠΑΣΟΚ. Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν περί τις 7.000 επιβεβαιώσεις των στοιχείων παλαιών μελών αλλά και κάποιες εγγραφές νέων μελών, όλες μέσω Διαδικτύου.


Ο σχεδιασμός του συντονιστή της Οργανωτικής Γραμματείας Π. Κουκουλόπουλου και των άλλων στελεχών που έχουν αναλάβει να στήσουν ξανά τις οργανώσεις του κόμματος, είναι να υπάρξει μια εκστρατεία σε επίπεδο καλλικρατικών δήμων, όπου θα προσεγγίζονται σε προσωπική βάση όσοι έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία της 18ης Μαρτίου για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια όλα τα μέλη που υπάρχουν τα κεντρικά μητρώα του κόμματος.


Μολονότι, έχει εξαγγελθεί ότι το συνέδριο του κόμματος θα γίνει στο τέλος Νοεμβρίου φαίνεται ότι τώρα αναθεωρούνται τα πλάνα και το πιθανότερο είναι να μετατεθεί προς τον ερχόμενο Φεβρουάριο.ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: