Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Εξάρθρωση επικίνδυνης συμμορίας ληστών από την Ασφάλεια

http://www.ert.gr/media/k2/items/cache/378c880f1ba2ee8fbcd14b8ee141faa8_L.jpg?t=1347963153 
Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012  
Επικίνδυνη συμμορία ληστών, οι οποίοι εμπλέκονται και σε απόπειρα δολοφονίας κοσμηματοπώλη, εξάρθρωσε η Ασφάλεια. Συνελήφθησαν πέντε άτομα, από τα οποία ένα ελληνικής...
και τέσσερα αλβανικής υπηκοότητας.
Θύμα της επικίνδυνης συμμορίας είχε πέσει και αστυνομικός, όταν είχαν μπεί στο σπίτι του στο Κουκάκι και είχαν αφαιρέσει το υπηρεσιακό του όπλο.
Τα μέλη της σπείρας τον περασμένο Αύγουστο στο κέντρο της Αθήνας, στη στοά ΦΕΞΗ στη διάρκεια ληστείας είχαν πυροβολήσει και τραυματίσει κοσμηματοπώλη στο δεξί μηρό. Σε πέντε ακόμη περιπτώσεις μετά απο ένοπλες ληστείες είχαν πυροβολήσει σε βάρος. αστυνομικών, εργαζομένων και στον αέρα για εκφοβισμό με Καλάσνικοφ.
Οι επικίνδυνοι κακοποιοί τον τελευταίο χρόνο είχαν διαπράξει 9 ληστείες σε κοσμηματοπωλεία, 14 ληστείες σε Σούπερ Μάρκετ, 24 ληστείες σε σπίτια, 1 ληστεία σε εταιρεία καθαρισμού, 1 ληστεία σε οδηγό αυτοκινήτου.
Στα κρησφύγετα της συμμορίας στα Κάτω- Πατήσια και την Δυτική Αττική, βρέθηκαν 4 Καλάσνικοφ, πιστόλια, περίστροφα, γεμιστήρες, χιλιάδες φυσίγγια, εκρηκτική ύλη, ναρκωτικά, κοσμήματα, αλεξίσφαιρα γιλέκα, κουκούλες, γάντια και έναν πολιοκρκητικό κριό.http://www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: