Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Σε εξέλιξη η συνάντηση Χατζηδάκη - Χόρστ Ράιχενμπαχ - Στο επίκεντρο το ΕΣΠΑ και απελευθέρωση αγορών

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα Χόρστ Ράιχενμπαχ στο κτίριο του πρώην υπουργείου Μεταφορών στου Παπάγου.Η συνάντηση δεν γίνεται στο...
υπουργείου Οικονομικών στο Σύνταγμα καθώς αυτό έχει αποκλεισθεί συμβολικά από εφοριακούς, τελωνειακούς και υπάλληλους του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι πραγματοποιούν, από νωρίς το πρωί, συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις σχεδιαζόμενες μισθολογικές περικοπές.

Στο επίκεντρο της συνάντησης των κ.κ. Χατζηδάκη και Ράιχενμπαχ βρίσκεται το ΕΣΠΑ, οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για απελευθέρωση αγορών και υπηρεσιών , αλλά και η απλοποίηση του πλαισίου λειτουργίας των επιχειρήσεων.
Ο κ. Ράιχενμπαχ θα συναντηθεί το απόγευμα (6.30 μ.μ.) με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα και στην ατζέντα της συνάντησης θα βρεθούν οι αποκρατικοποιήσεις και οι αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, η πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού και οι παρεμβάσεις που σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών το επόμενο διάστημα.
Ο κ. Ράιχενμπαχ θα έχει τις επόμενες ημέρες σειρά επαφών με τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντ. Μανιτάκη, Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση, Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια,.ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: