Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ liako.gr - ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΡEΠΟΡΤΑΖ ΣΟΚ ΤΗΣ REALNEWS

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

1626282Πριν από μέρες είχαμε γράψει ότι η 5η φάλαγγα που υπάρχει μέσα στην Ελλάδα χρησιμοποιείται, όπως σε όλα τα κράτη, για να πιέζει τις ελληνικές κυβερνήσεις στο να εκτελέσουν γρήγορα και υπάκουα τα σχέδια των ... παγκόσμιων εξουσιαστών.
Η 5η φάλαγγα αποτελείται από μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες μισθοφόρους, αλλά μέσω των SMS και του διαδικτύου και των κύκλων της "θολοκουλτούρας" έχει πρόσβαση στο αγελαίο πλήθος των  δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που δεν έχουν ούτε δουλειά, ούτε οικογένεια να σκεφτούν, ούτε στον ήλιο μοίρα και περιφέρονται δυστυχείς και απελπισμένοι μέσα στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
Αν, όπως είχαμε γράψει, πεθάνει κάποιος από τους απεργούς πείνας της Υπατίας, τους οποίους εννοείται, ότι η παγκόσμια εξουσία τους έχει σαν αναλώσιμους, τότε απειλείται γενικός ξεσηκωμός των λαθρομεταναστών και αυτός είναι ο μοχλός μέσω του οποίου απειλείται η παρούσα ελληνική κυβέρνηση, να επιταχύνει την ολοκλήρωση της εφαρμογής των εντολών που οι παγκόσμιοι εντολοδότες έδωσαν.
Ίσως κάποιοι να θεωρούν ότι οι σκέψεις αυτές είναι τραβηγμένες, αλλά δένουν με τις αυξημένες περιπολείες της αστυνομίας και με την εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο αστυνομικών, που ίσως έγινε για να θυμίσει ότι η δύναμη τάξης της πολιτείας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιους αδίστακτους, όταν οι αδίστακτοι πυροβολούν πρώτοι και απροειδοποίητα.
Η φύλαξη των κεραιών ραντάρ, των κεραιών τηλεπικοινωνιών, των νοσοκομείων, των υποσταθμών της ΔΕΗ και των δεξαμενών και του δικτύου υδροδότησης, δεν φυλάσσεται επαρκώς και μία συντονισμένη κίνηση της 5ης φάλαγγας μπορεί να φέρει ένα πανελλήνιο χάος μέσα σε δέκα λεπτά.
Η κυβέρνηση., σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει πάρει  τα μηνύματα, γι' αυτό και δεν θα μπορεί να πει ότι δεν γνώριζε σε περίπτωση που συμβεί αυτό που κανείς δεν θέλει να συμβεί.
Μετά μάλιστα το ρεπορτάζ της REALNEWS που δείχνει, σύμφωνα με αυτά τουλάχιστον που φέρονται να δήλωσαν οι γιατροί των νοσοκομείων, όπου μεταφέρθηκαν οι λαθρομετανάστες από την Υπατία, ότι δηλαδή οι απεργοί πείνας ίσως να μην απεργούν και τόσο, πολλά μπορεί να σκεφτεί κανείς και η υποχωρητικότητα και η ανοχή που έδειξε, ως τώρα, η κυβέρνηση, ίσως δεν βγει σε καλό.
http://www.liako.gr/news/elefteriapopsi-active-articles-list/31435-liakopoulos-ellas.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: