Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΑΠΘ - ΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011
 
Με την συμμετοχή 7 Ολλανδικών Πανεπιστημίων και Πολυτεχνείων, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης διοργανώνει, για άλλη μία χρονιά, σε συνεργασία με τον Ολλανδικό Οργανισμό για τη Διεθνή Συνεργασία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση «Nuffic», την Ολλανδική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών, Ημέρα Ενημέρωσης, με... θέμα τις σπουδές και την έρευνα στην Ολλανδία.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011 και ώρες 9:00 με16:00, στο ισόγειο του Κτιρίου Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή» του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν, στις 11.30, ο Πρύτανης του Α.Π.Θ., Καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος, ο Επίτιμος Πρόξενος της Ολλανδίας Νίκος Ευθυμιάδης και η εκπρόσωπος του «Nuffic», Μαράïκε φαν ντερ Κλάï.
  
Στο περίπτερο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι του Τμήματος Διασύνδεσης του Α.Π.Θ. θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων  καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, για να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τις μεταπτυχιακές σπουδές, την έρευνα καθώς και την οικονομική στήριξη των σπουδών, μέσω φορέων παροχής υποτροφιών.

Να σημειωθεί ότι η Ολλανδία παρέχει περισσότερα από 1.462 αγγλόφωνα προγράμματα, με χαμηλό κόστος διδάκτρων. Ο αριθμός των αγγλόφωνων προγραμμάτων την κατατάσσει πρώτη μεταξύ των υπολοίπων μη αγγλόφωνων χωρών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: