Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ.. ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ..ΒΙΝΤΕΟ..

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Τρείς νεκροί και αγνοούμενοι στη Σούδα, εργάτες στη Λιβύη απο το Μπαγκλαντές που έπεσαν στη Θάλλασα.Εως και σήμερα συνεχίζονται οι έρευνες με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες για να βρεθούν οι αγνοούμενοι..(συνεχίστε δείτε και το βίντεο)....
Ολοι παράνομοι λαθρομετανάστες.... που έπεσαν στη θάλασσα γιατί δέν ήθελαν να γυρίσουν στην πατρίδα τους... και βέβαια έπεσαν στη θάλασσα για να μήν συλληφθούν απο τις αρχές και τους γυρίσουν πίσω..
Ετσι φαίνεται έντονο το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι ζητούν νομιμοποίηση και όλα αυτά που είδαν το φώς της δημοσιότητας,, ειδικά με τους απεργούς πείνας, για τους οποίους πολλά ειπώθηκαν, πολλά γράφτηκαν,πολλά πολιτικά παιγνίδια παίχτηκαν, στις πλάτες των ίδιων των απεργών πείνας... και βέβαια θα πρέπει να δούμε το θέμα εντελώς ανθρωπιστικά,αλλά δέν αποτελεί το μοναδικό, αφού η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αλλά και των πολτικών κομμάτων πιστεύουν ότι θα δημιουργηθεί ένα κακό προηγούμενο που δέν θα έχει τέλος, αφού το μεταναστευτικό δέν πρέπει να το δεί κανείς ούτε μεμονωμένα για την περίπτωση των απεργών,αλλά ώς συνολική λύση, που δέν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη..

Δεν υπάρχουν σχόλια: