Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γρηγόρης Παπαχρήστος συγχαίρει τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ανάμεσα στον καταιγισμό των αποκριάτικων εκδηλώσεων που απασχόλησαν πρωτίστως τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όλους εμάς, αυτές τις μέρες μεσολάβησε ένα σημαντικότατο αθλητικό γεγονός στο νομό μας. Σε εκδήλωση που διοργάνωσε την Κυριακή της Αποκριάς, στις 12 το μεσημέρι, ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης, βραβεύτηκαν οι αθλητές του Ομίλου που ...
διακρίθηκαν το 2010.
Για όσους παρακολουθούν από κοντά το έργο που επιτελείται στο Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης δεν ήταν έκπληξη οι μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του. Είναι γνωστό ότι σε πανελλαδικό επίπεδο οι αθλητές του Ναυτικού Oμίλου Κατερίνης έχουν πάντα σημαντικές επιτυχίες. Γνωστές βέβαια και οι μεγάλες διακρίσεις στο παρελθόν του Ολυμπιονίκη αθλητή Κώστα Καρυώτη.
Εκείνο όμως που σήμερα πολλοί δε γνωρίζουν είναι ότι οι αθλητές του Νατικού Ομίλου ξεπέρασαν αυτή τη φορά τους εαυτούς τους και σημείωσαν μεγάλες διακρίσεις και επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η νεαρή αθλήτρια Κατερίνα Νικολαϊδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων. Πολλές βέβαια και οι διακρίσεις και άλλων αθλητών σε διάφορα πρωταθλήματα.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης με επικεφαλής τον πρόεδρό του κ. Γιώτη Σεϊτανίδη, έναν ακούραστο εργάτη του αθλητισμού, επιτελεί χρόνια τώρα αθόρυβα αλλά δημιουργικά, ένα σημαντικότατο έργο στο χώρο του ναυταθλητισμού στην Πιερία και όχι μόνο.
Το συγκεκριμένο άθλημα μπορεί και πρέπει να αποτελέσει σημαντικό χώρο διακρίσεων και προβολής για την Πιερία σε αθλητικό, τουριστικό και κατ’ επέκταση οικονομικό επίπεδο. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις, αρκεί να αξιοποιηθούν σωστά.
Οι ακτές μας, οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στην Παραλία, επιπλέον και αυτό είναι σημαντικό, τα κανάλια στην περιοχή της Γρίτσας και του Βαρικού, όπου σήμερα υπάρχουν υποτυπώδεις προπονητικές εγκαταστάσεις, μπορούν κάλλιστα να γίνουν οι απαραίτητες υποδομές και να μετατραπούν σε διεθνή προπονητήρια και πίστες αγώνων.
 Οι μεγάλες διακρίσεις των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης ας ευχηθούμε να αποτελέσουν αφορμή για ευαισθητοποίηση και ανάληψη πρωτοβουλιών από την πλευρά των τοπικών αρμοδίων, για να αρχίσουμε να αξιοποιούμε και να κεφαλαιοποιούμε κάποια φορά τα μεγάλα πλεονεκτήματα που διαθέτει η Πιερία, κατά πως όλοι θεωρητικά τουλάχιστον ομολογούμε.
Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές, προπονητές και διοικούντες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: