Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

11-13 Μαρτίου, ΣΕΦ:13η Διεθνής Έκθεση "Εκπαίδευση 2011"

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Το τριήμερο μέσα στο οποίο θα διεξαχθεί, το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο της εκπαίδευσης, η 13η Διεθνής Έκθεση «Education 2011» στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, πλησιάζει (11-13 Μαρτίου 2011 ) και ο απόλυτος φοιτητικός οδηγός...
Sguide.gr αναμένεται να δώσει  βροντερό «παρών» για δεύτερη διαδοχική χρονιά διαθέτοντας δικό του περίπτερο.
Στην έκθεση αυτή, η οποία έχει περίπου 250 εκθέτες από 15 χώρες και 20.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών, προσφέρεται με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό μια ολοκληρωμένη εικόνα των προγραμμάτων που γίνονται σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε επίπεδο προπτυχιακών, μεταπτυχιακών σπουδών και διά βίου εκπαίδευσης, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Συμμετέχοντες σε αυτή την εκδήλωση  είναι οι απανταχού φορείς εκπαίδευσης όπως Πανεπιστήμια, Σχολές, Φροντιστήρια, Πρεσβείες κ.ά.

Οι επισκέπτες είναι φοιτητές, σπουδαστές, μαθητές, εργαζόμενοι, εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες της εκπαίδευσης, σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού και γονείς.
Η έκθεση πλαισιώνεται από το Σταδιοδρόμιο-Job Festival, ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για την εργασία και την καριέρα.
Tιμώμενη χώρα για το 2011 θα είναι η Κίνα, η οποία έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση για το υψηλό επίπεδο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προσφέρει, φτάνοντας να φιλοξενεί περίπου 238.000 ξένους φοιτητές από 190 χώρες που σπουδάζουν σε 600 Κινέζικα πανεπιστήμια.
Πληροφορίες: Tηλ. 210 92 21 254, email: info@europartners.gr, www.ekpaidefsi.gr

Πέρα απ΄όλα αυτά, χρήζει ιδιαίτερης μνείας το γεγονός ότι στο εκθεσιακό αυτό γεγονός λαμβάνει χώρα και ένα Παιχνίδι Γνώσεων με πλούσια δώρα για τους φοιτητές. Αυτό που πρέπει εδώ να επισημανθεί είναι ότι το Sguide.gr αποτελεί έναν από τους βασικούς δωροθέτες του Παιχνιδιού αυτού και προσφέρει δώρα που αγγίζουν το ποσό των 500 ευρώ !
Όσοι πάρουν μέρος μπορούν να διεκδικήσουν μεταξύ άλλων τέσσερις κατηγορίες δώρων που προσφέρει αποκλειστικά το Sguide.gr και οι οποίες είναι:
1.       1 τμχ. i-rock (FM Radio Alarm-iPod clock,built in subwoofer) αξίας
2. 2 Flexi Cam αξίας
3. 10 φορητά ηχεία για Audio Devices αξίας
4. Και 10 T-Shirt με λογότυπο του Sguide.gr αξίας
Για όσους θέλετε να παίξετε το Παιχνίδι Γνώσεων, μπορείτε να το κάνετε μέσα από το παρακάτω link:
http://www.facebook.com/ekpaidefsi

Δεν υπάρχουν σχόλια: