Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ποδηλατικό πάρκο στη Νεα Τραπεζουντα


Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011
Την Κυριακη 20 Μαρτιου 2011 στην Νεα Τραπεζουντα απο τις 11 π.μ. εως τις 4 μ.μ <<εγκαινιαζουμε>> τις διαδρομες-μονοπατια που ανοιξαν μέλη και φίλοι του ποδηλατικου περιβαλλοντικου ομιλου ΔΙΑΣ Κατερινης σε δασικες περιοχες κοντα στην Τραπεζουντα , για ποδηλασια βουνου (mtb) , τρεξιμο και περπατημα .Σημειο συναντησης ειναι το αλσος (πευκακια) 500μ. απο την εκκλησια της νεας.... Τραπεζουντας στο δρομο προς την παλια Χρανη. τροφοδοσια και υδροδοσια ειναι προσφορα του συλλογου.
Φιλοδοξουμε με την συνδρομη του πολιτιστικου συλλογου Υψηλαντης της Νεας Τραπεζουντας να δημιουργησουμε ενα περιβαλλοντικο παρκο αθλησης και αναψυχης που θα λειτουργει ολο το χρονο και θα καλυπτει τις προπονητικες αναγκες της αγωνιστικης ομαδας αλλα και καθε λατρη της φυσης που θελει να περπατησει να τρεξει η να κανει μια βολτα με το ποδηλατο στο δασος.
Καλουμε τα μελη του συλλογου ,δρομεις , ποδηλατες και κατοικους της περιοχης, να επισκεφτουν την Κυριακη την Τραπεζουντα και να βοηθησουν με τις υποδειξεις τους να γινει οσο το δυνατον καλυτερο το παρκο που σχεδιαζουμε.
περισσοτερες πληροφοριες www.diaskaterini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: