Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ζητήθηκε ποινική δίωξη κατά αγνώστων για την κεραία!

 
Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011
 Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητικών Κέντρων και Άθλησης του δήμου Κατερίνης κ. Καρατζόγλου για την παράνομη τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε ...πυλώνα φωτισμού στο γήπεδο του Πιερικού
Η κεραία κινητής τηλεφωνίας που εγκαταστάθηκε παράνομα σε πυλώνας φωτισμού στο γήπεδο του Πιερικού, απασχόλησε το Δ.Σ. του Οργανισμού Αθλητικών Κέντρων και Άθλησης του δήμου Κατερίνης.
Ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Λάμπης Καρατζόγλου με ανακοίνωσή του στον τύπο επισημαίνει μεταξύ άλλων, πως αμέσως μόλις έπεσε στην αντίληψη του οργανισμού η παράνομη τοποθέτηση της κεραίας, κινήθηκαν οι διαδικασίες αφενός για την απενεργοποίησή της και αφετέρου της διερεύνησης ευθυνών για την τοποθέτησή της.
Αναλυτικότερα δρομολογήθηκαν οι  εξής ενέργειες:
1.Κλήθηκε επί τόπου η Αστυνομία και στην συνέχεια  αντιπροσωπεία μας μετέβη στο Αστυνομικό τμήμα, όπου έγινε κατάθεση και ζητήθηκε η ποινική δίωξη των αγνώστων δραστών.
 2.Ενημερώθηκε σχετικά  η πολεοδομία η οποία και πραγματοποίησε άμεσα αυτοψία.
3. Έγινε παράσταση στον εισαγγελέα, ο οποίος ενημερώθηκε λεπτομερώς για την παράνομη τοποθέτηση της κεραίας.
4.Στάλθηκε από την υπηρεσία μας ηλεκτρολόγος, ο οποίος διέκοψε την παράνομη λήψη ηλεκτρ. ρεύματος  από τον πυλώνα και ως εκ τούτου απενεργοποιήθηκε η λειτουργία της κεραίας. 
5.Ενημερώθηκε η Δημοτική Αστυνομία για να πραγματοποιεί συνεχείς περιπολίες στο χώρο γύρω από το Στάδιο.
6.Λόγω του κατεπείγοντος του θέματος, ενημερώθηκε για την παράνομη τοποθέτηση  άμεσα τόσο τηλεφωνικά, όσο και εγγράφως η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Λάβαμε μάλιστα τη διαβεβαίωση ότι κλιμάκιό της θα έρθει για την διενέργεια αυτοψίας προκειμένου να εντοπίσει την ταυτότητα της εταιρείας, στην οποία ανήκει η κεραία.
7.Συγκλήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Α.Κ.&Α΄ Δ.Κ στο οποίο έγινε λεπτομερής ενημέρωση για το συμβάν και στην συνέχεια λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:
 1.Για τη φύλαξη του χώρου από security κατά τις νυχτερινές ώρες και αργίες, ώστε μέχρι να διαπιστωθεί η ταυτότητα των κατόχων της παράνομης κεραίας να είναι αδύνατη η απομάκρυνσή της.
 2.Ανατέθηκε σε δικηγορικό γραφείο κάθε απαιτούμενη ενέργεια για τη νομική κάλυψη του Ο.Α.Κ.& Α΄ Δ.Κ σχετικά με το παραπάνω θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: