Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Football League 1: Πιερικός – Αγροτικός Αστέρας // Νίκη και μόνο νίκη

 

Δευτέρα 27 Σεπτέμβριος 2010
Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της football League 1 ο Πιερικός υποδέχεται σήμερα στις 18.00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης την ομάδα του Ευόσμου του Αγροτικού... Αστέρα.
Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Πιερικό που διψά για την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις όλων των απανταχού Πιεριέων που βλέπουν φέτος την ομάδα του Πιερικού να παίζει καλό ποδόσφαιρο παρά το γεγονός ότι είναι μια καινούργια ομάδα έχοντας όμως πολύ καλή προοπτική για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο έμπειρος Μακεδόνας προπονητής Γ. Χατζάρας ολοκλήρωσε χθες το πρωϊ την προετοιμασία και πήρε μαζί του, τους Γουμάγια, Καρακούτση, Δήμου, Λαζαρίδη Γ., Τασίδη, Παπαγεωργίου, Γκόνι, Κωνσταντινίδη, Λαζαρίδη Κ., Μιλόσκοβιτς, Μήτρου, Παυλίδη, Πέντα, Προβατίδη, Λόπεζ, Πουρτουλίδη, Χατζή, Γκουγκουλιά, Αμπράμοβιτς.
Το σημερινό παιχνίδι αποτελεί πόλο έλξης για τους φιλάθλους της Πιερίας που καλούνται να στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει την ιστορική ομάδα της Κατερίνης στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα της Football League 1.
Σήμερα, το Α’ ΔΑΚ Κατερίνης πρέπει να γνωρίσει μεγάλες στιγμές και οι φίλαθλοι να κατακλύσουν τις εξέδρες ώστε να βοηθήσουν τους παίκτες στην προσπάθεια της νίκης.
(ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: