Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ :

Δευτέρα 27 Σεπτέμβριος 2010 
Είναι κοινωνικά αποδεκτό ότι η διοικητική μεταρρύθμιση με το σχέδιο Καλλικράτης είναι η μεγαλύτερη τομή από σύστασης του Ελληνικού κράτους. Είναι αναμφισβήτητο επίσης γεγονός πως το ΠΑΣΟΚ ως εμπνευστής αυτής της... μεγάλης μεταρρύθμισης προφανώς και στρατεύει όλα τα στελέχη του καταρχήν στην υπεράσπιση και ύστερα στην εφαρμογή στην πράξη του σχεδίου Καλλικράτης.
Η εκλογική διαδικασία στις 7/11/2010 είναι μία διαδικασία αναμέτρησης του παλαιού με το νέο της προόδου με τη συντήρηση της αλλαγής με το καθεστώς .
Σε αυτή την αναμέτρηση λοιπόν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις του τόπου οφείλουν να συναντηθούν στις κάλπες στις 7/11/2010 δίνοντας τη δύναμη στους ανθρώπους αυτούς που πραγματικά μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της νέας εποχής και να μπορέσουν να ανταποκριθούν στη νέα αυτή μεγάλη πρόκληση που για πρώτη φορά εφαρμόζεται στην Ελλάδα.
Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό το ΠΑΣΟΚ επέλεξε τα πρόσωπα που θα στηρίξει σε όλους του Δήμους της Χώρας.
Δεν είναι αποδεκτό αλλά και ούτε μπορεί να συνεχίσει να ισχύει έχοντας ως δεδομένα όλα τα παραπάνω θεσμικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ να μην ανταποκρίνονται στο κάλεσμα αυτό και σε κάποιες περιπτώσεις να στρατεύονται και ως υποψήφιοι με άλλους συνδυασμούς απέναντι σε ότι πρεσβεύει ο χώρος μας και εκφράζει ο Πρόεδρός μας Γεώργιος Παπανδρέου.
Κάνουμε γνωστό πως ο κ. Δημήτρης Μυλωνέρος γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης του Δήμου Ανατολικού Ολύμπου, πλέον δεν εκφράζει, τις θέσεις, τις απόψεις, τις αρχές και τις αξίες του Κινήματός μας.
Είμαστε σίγουροι πως ιδιαίτερα σε προεκλογικές περιόδους η πρόσθεση και ο πολλαπλασιασμός είναι πιο ευχάριστες πράξεις από την αφαίρεση και τη διαίρεση. Δεν υπολογίζουμε όμως κανένα πολιτικό κόστος όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Το ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Δίου – Ολύμπου στηρίζει ξεκάθαρα την υποψηφιότητα του σ. Λάππα Νικολάου ενός νέου ανθρώπου με όραμα για τον τόπο και όρεξη για δουλειά. Ενός ανθρώπου με λευκό πολιτικό και ηθικό μητρώο. Καλούμε όλο τον κόσμο να στρατευτεί μαζί του ώστε η νέα περίοδος του νέου Δήμου Δίου- Ολύμπου να είναι αντάξια των προσδοκιών της εποχής και απαγκιστρωμένη από κάθε λογής βαρίδια του παρελθόντος.
Τέλος συμπληρώνουμε πως η ίδια διαδικασία ισχύει και για όποιο άλλο θεσμικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δε συμπορεύεται με τις επίσημες επιλογές του Κινήματος.
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: