Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ - ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - φωτογραφικό υλικό

Δευτέρα 27 Σεπτέμβριος 2010 
Νικηφόρο ξεκίνημα για το Νίκο Λάππα την προηγούμενη εβδομάδα στο Λιτόχωρο.Εγινε μεγάλη σύσκεψη όλου του επίσημου ΠΑΣΟΚ για να οργανώσει και να στηρίξει τον ...
συνδυασμο του Νίκου Λάππα.Πολύ κόσμος βρέθηκε εκεί,στελέχη απο όλο το νέο Δήμο Δίου - Ολύμπου.Στις διαδικασίες βρέθηκε και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Πιερίας Γιάννης Μαλτζάρης.Σύμφωνα δέ με την εγκύκλιο του ΠΑΣΟΚ, διαβάστηκε απόφαση της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Πιερίας για την απομάκρυνση απο το κόμμα στελεχών που κατέχουν θεσμικές θέσεις σε όργανα του κόμματος (όπως πχ γραμματείς τοπικών οργανώσεων) που τάχθηκαν σε αντίπαλους συνδυασμούς απο τις επιλογές του κόμματος. 
Στη σύσκεψη τώρα συστήθηκαν οι επιτροπές αγώνα, έγινε συστράτευση ολων των αυτοδιοικητικών στελεχών. 
- Σύνεση, ηρεμία και πολιτικό πολιτισμό είναι αποφασισμένος να επιβάλλει ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Λάππας, ο οποίος με μία μεστή και ουσιώδη ομιλία, τοποθετήθηκε για τον προγραμματισμό δράσης του συνδυασμού και έθεσε το περίγραμμα των πορθέσεων, των στόχων και του υπο κατάρτιση πλήρους προγράμματος του συνδυασμού του και χειροκροτήθηκε πολλές φορές απο τους παρευρισκομενους στην σύσκεψη.
- Η Διονυσία Τσίρου (επικεφαλής τώρα αντιπολίτευσης στο Δήμο Λιτοχώρου) ζήτησε στράτευση απο όλους με ενότητα και αγώνα για την ανανέωση και τη νίκη του συνδυασμού του Νίκου Λάππα.
- Ο Διοικητής του νοσοκομείου Στέργιος Φαρμάκης, δήλωσε απλός στρατιώτης και ζήτησε απο όλους να αγωνιστούν σ αυτοι τον όμορφο αγώνα, που θα φέρει τη ανανέωση στην πολιτική σκηνή του νέου δήμου, με ανθρώπους νέους,επιστήμονες, άφθαρτους, μακριά απο τον επαγγελματισμό της πολιτικής.
Στη σύσκεψη ήταν και δημοτιοί σύμβουλοι άλλων δήμων, υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Λάππα.
- Συγκίνηση με την ομιλία του δάσκαλου κ Ντάβανου, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον μαθητή του Νίκο Λάππα.
- Αποκαλυτικές και οι τοποθετήσεις νύν δημοτικών συμβούλων του Λιτοχώρου, που έθεσαν σωστά το θέμα της ανανέωσης που απαιτεί ο θεσμός του Καλλικράτη για να πετύχει.
                              

Δεν υπάρχουν σχόλια: