Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
«Αγωνιζόμαστε για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα της γυναίκας, για την ανέλιξή της σε θέσεις ευθύνης και την ...παρουσία της στα κέντρα λήψης αποφάσεων», είπε ο υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης, μιλώντας το Σάββατο σε εκδήλωση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών  Επιχειρηματιών, που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας.
Και μετά, κάλεσε τις γυναίκες επιχειρηματίες της Κατερίνης, να δώσουν μαζί τη μάχη για αποτελεσματική και ουσιαστική εκπροσώπηση των γυναικών στο χώρο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
Ρε, μπας και θέλει να μας πει ο άνθρωπος ότι θα βάλει τελικά γυναίκα υποψήφια αντιπεριφερειάρχη;

Την περασμένη Παρασκευή, ερωτηθείς για τις καθυστερήσεις στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου (περιμένει κι η Πιερία τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της στο συνδυασμό), ο Μάρκος Μπόλαρης δήλωσε ότι «όταν ασχολείται κανείς με τα σημαντικά, μένει πίσω στα διαδικαστικά».
Ποιά είναι τα σημαντικά με τα οποία ασχολείται ο συνδυασμός στην Πιερία; Θα σας γελάσουμε και δεν το θέλουμε.


pagkalos
«Υπάρχει κανείς στο ΠΑΣΟΚ που δεν διόρισε για κάποιους λόγους; Αν υπάρχει το σέβομαι και θα ήμουν ευτυχής αν κάποιος μου το αποδείκνυε», είπε ο κ. Πάγκαλος.
Με τη σιγουριά, εννοείται, ότι το έγκλημα δε διώκεται.   
Και με την πεποίθηση ότι οι του ΠΑΣΟΚ δεν το έκαναν με ευχαρίστηση (όπως οι της Ν.Δ που «έχουν στο DNA τους τη φαυλότητα», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως) αλλά με πόνο ψυχής (όπως με το μνημόνιο, ένα πράμα).
Αντιστάθηκαν στην αρχή, αλλά οι ψηφοφόροι ζητούσαν διορισμούς και …ενέδωσαν οι καημένοι. «Υπό την πίεσή τους υποχώρησαν πολλοί βουλευτές, για να μην πω σχεδόν όλοι, και πολλοί υπουργοί», έφα Πάγκαλος.

Τελικά, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι, τόσον κυνικοί άνθρωποι, καλύτερα να λένε ψέματα, παρά να φτύνουν (στα μούτρα μας) την αλήθεια τους.


Σαράντα μέρες πριν από τις κάλπες της 7ης Νοεμβρίου και τα νέα από τους υποψήφιους των αυτοδιοικητικών εκλογών προκύπτουν εξ αντανακλάσεως: μια παρουσία σε εγκαίνια έκθεσης, ένα χαιρετισμός σε ημερίδα και, κυρίως, μπόλικα παραπολιτικά στη μπλογκόσφαιρα.
Τι λένε για την ταμπακιέρα, για τα προβλήματα της περιφέρειας ή του δήμου που διεκδικούν, είναι ακόμη νέα άγραφα.


Η επιτομή του «τραβάτε με κι ας κλαίω»!
(Ονόματα δε λέμε, το επίθετο όμως είναι Πολύζος).


1
Όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και στο γιαούρτι κι αυτό το ξέρουν καλά στο ΠΑΣΟΚ.
Μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένοι να ρίξουν ευθύνες συνολικά και στους τρεις βουλευτές του νομού, αν οι υποψήφιοί τους δεν τα πάνε καλά.
Το κακό για τους βουλευτές είναι, ότι αυτή τη φορά, ακόμη και αν πραγματικά βοηθήσουν με το μηχανισμό τους, τους υποψήφιους σε μια ενδεχόμενη αποτυχία, δεν πρόκειται να τους πιστέψει κανείς, ότι έκαναν από την πλευρά τους πάντα...
Κοινώς είναι στη θέση του τσομπανάκου που φώναζε «λύκος», αλλά κανείς δεν τον πίστευε...


2
«Δεν είμαι Ν.Δ.» δηλώνει η Ντόρα
Σάμπως αυτοί που έμειναν στο κόμμα είναι Νέα Δημοκρατία;


3
Δεν αποκλείεται, μέσα στην εβδομάδα, να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις υποψηφίων δημάρχων από την εκλογική μάχη.
Η συγκρότηση ψηφοδελτίου, είναι ακόμη πιο δύσκολη και από την ίδια την εκλογική αναμέτρηση. Όσο για αυτούς που φέρονται αποφασισμένοι να αποσυρθούν, σε αντίθεση με τον Βαγγέλη Πολύζο, εάν το αποφασίσουν θα το εννοούν...
Η πληροφορία, δεν εξαιρεί υποψηφίους της Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: