Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Του υποψηφίου Δημάρχου Δίου Ολύμπου, Νικολάου Λάππα για τα Διόδια της Λεπτοκαρυάς

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010
Γραφείο τύπου Υπ. Δημάρχου Δίου Ολύμπου Νίκου Λάππα 
Καταδικάζουμε απερίφραστα την σημερινή προσπάθεια της παραχωρησιούχου εταιρείας "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίον Α.Ε." να ...ξεκινήσει την κατασκευή πλευρικών διοδίων στον κόμβο της Λεπτοκαρυάς, τη στιγμή μάλιστα που η ίδια δεν έχει εκπληρώσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις.
Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός αλλά και σύσσωμοι οι κάτοικοι του νέου Δήμου Δίου Ολύμπου είμαστε αντίθετοι σ' αυτήν την ενέργεια που μοναδικό αποτέλεσμά της θα έχει την απομόνωση της περιοχής και την αποκοπή της από το οδικό δίκτυο.
Θεωρούμε ότι η τοποθέτηση νέων διοδίων μόνο πλήγμα θα φέρει στη συνένωση των Δημοτικών Διαμερισμάτων που έχει ως στόχο ο "Καλλικράτης".
Η νότια Πιερία δεν έχει ανάγκη από επιπλέον διόδια. Αρκετά χτυπήθηκε τον περασμένο χειμώνα από το κλείσιμο της κοιλάδας των Τεμπών, τις πληγές του οποίου ακόμη προσπαθεί να επουλώσει...
Διαβεβαιώνουμε τέλος τους κατοίκους του υπό σύσταση Δήμου Δίου Ολύμπου ότι θα αγωνιστούμε για να αποτρέψουμε κάθε τέτοιου είδους ενέργεια, και να αλλάξουμε την κατάσταση των διοδίων στη νότια Πιερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: