Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010
Μην τους πέσει μικρόφωνο στο χέρι. Δεν το αφήνουν που να τους το τραβάς. Να, αυτό έγινε και την Παρασκευή το βράδυ στην..
2η Εμπορική Έκθεση Πιερίας.
Από εγκαίνια, το μετέτρεψαν σε ημερίδα, νυχτερίδα και αλύχτησαν οι παρευρισκόμενοι.
Αφού θέλατε να τα πείτε μεταξύ σας βρε παιδιά, γιατί δεν κάνετε μια σύσκεψη-συνάντηση να πείτε ο καθένας τον πόνο σας να τελειώνουμε;
Κάνει εγκαίνια η ΔΕΘ, μιλάει ο πρωθυπουργός την μια Κυριακή, η αντιπολίτευση την άλλη και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί …με τη σειρά τους.
Δεν μαζεύονται όλοι μαζί αντάμα να κονταροχτυπηθούν.
Να ήταν μόνο η διαφορά μας αυτή από τη ΔΕΘ, δεν θα γκρινιάζαμε αλλά η αλήθεια είναι πως προκαλέσατε τόσο εκνευρισμό στους παρευρισκομένους που του χρόνου, αν καθορίσετε ώρα έναρξης εγκαινίων στις 7, θα έρθουν όλοι στις 9 για να γλιτώσουν.
Κι αυτό με τους χαιρετισμούς, παράγινε.
Αυτό έχω για σχόλιο. Πού να προλάβει κανείς να σχολιάσει οτιδήποτε άλλο, όταν με το καλημέρα σας….βρίσκεται αντιμέτωπος με ορεξάτους ομιλητές;
Πάμε τώρα και στα της πολιτικής επικαιρότητας.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο Βαγγέλης είναι υποψήφιος.
Στον επόμενο τόνο, ο Βαγγέλης Πολύζος θα είναι υποψήφιος και ο μήνας έχει εννιά.
Α, ρε Βαγγέλη, είχες δεν είχες πάλι έστρεψες όλα τα φώτα πάνω σου. Τη μια σε ψάχνουμε, την άλλη σου τηλεφωνούμε, εσύ μας την κάνεις….
Τώρα, αν δεν έρθουμε σήμερα στη συνέντευξη και μας ψάχνεις εσύ για να ανακοινώσεις ότι θα είσαι και πάλι υποψήφιος, ποιος θα φταίει;
Εμείς ή εσύ;
Η ερμηνεία των κινήσεων του Βαγγέλη δεν είναι τόσο πολύπλοκη και πολυδαίδαλη, αν και ορισμένοι θέλουν να την ερμηνεύσουν κατά πώς τους βολεύει.
Εντάξει παιδιά, χαλαρώστε. Όλοι θα πάρετε λίγα λεπτά δημοσιότητας.
Μαθαίνω ότι κλείνει με …εκπλήξεις το ψηφοδέλτιο του Σάββα. Και όχι και τόσο ευχάριστες για ορισμένους.
Θα επανέλθω.
Εύγε έχω να πω εγώ, για πρώτη φορά ίσως μετά από πολλά χρόνια στο Σάββα.
Διότι είναι ορισμένοι που θεωρούν πως οι συνδυασμοί είναι τσιφλίκια τους και αποφασίζουν, βάζουν βέτο, ορίζουν από τώρα θέσεις και ρόλους.
Στάκα ρε μεγάλε. Ο άνθρωπος πάει να παίξει το κεφάλι του σε εκλογές, θα πρέπει να υποκύψει και στις ορέξεις του κάθε δήθεν παράγοντα;
Διότι αυτός ο τόπος από παραγοντισμό πάσχει και όχι από τίποτε άλλο. Όλοι σηκώνουν μπαϊράκι και βαράνε και το χέρι στο τραπέζι και απαιτούν και ορίζουν και καθορίζουν.
Οι ίδιοι και οι ίδιοι πάντα. Μακριάαααα. Ας μπουν άνθρωποι νέοι, όχι και τόσο γνωστοί στην πιάτσα, που δεν έχουν «μπαμπά» κομματικό παράγοντα και μεγαλοστέλεχος.
Νισάφι πια.
Πάμε τώρα και στο στρατόπεδο των Πασόκων. Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν και όσοι πουλούσαν μαγκιές πριν από λίγο καιρό και πουλούσαν μούρη ότι ο λόγος τους περνάει …ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
Κατάφεραν να κάνουν το ΠΑΣΟΚ μικρομάγαζο στην Πιερία. Η ηττοπάθεια και το αρνητικό κλίμα δεν έχουν να κάνουν με τα πρόσωπα, αλλά με τις πρακτικές.
Και όσο δεν το αντιλαμβάνονται αυτό…τόσο το χειρότερο.
Βγήκαν τα μαχαίρια και όποιος αντέξει.
Καλή μας ημέρα. Τελικά αυτές οι εκλογές είναι πολύ ενδιαφέρουσες.
Α…και πού είστε. Άλλο ενημέρωση, άλλο προβολή. Όσοι μπερδεύεστε εκ των υποψηφίων, πάρτε μου τηλ. να σας ενημερώσω.
Γιατί μας προέκυψαν και επικοινωνιολόγοι της οκάς τελευταία….

Δεν υπάρχουν σχόλια: