Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Απο το χωριό του ξεκινά ο Κώστας Δημόπουλος

Τετάρτη, 25 Αύγουστος 2010 
«ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΗ» -Κώστας Δημόπουλος-Γραφείο  τύπου και επικοινωνίας-Λιτόχωρο, 25 Αυγούστου 2010 
Από τη Βροντού (το χωριό απ’ όπου κατάγεται), ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος επαφών του Κώστα Δημόπουλου υποψηφίου..
δημάρχου για το Δήμο Δίου-Ολύμπου. 
Η κουβέντα
με τους εκλεγμένους σε κάθε επίπεδο εκπροσώπους της κοινωνίας της Βροντούς, αλλά και απλούς δημότες, έδωσε τη δυνατότητα στον ίδιο να παρουσιάσει τις βασικές θέσεις και επιδιώξεις του για το νέο Δήμο αλλά και να αποτυπώσει και να ιεραρχήσει με την ομάδα των στελεχών του, τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων του χωριού.
Καθώς μέχρι τώρα οι προτάσεις για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο στη Βροντού τόσο σε τοπικό, όσο και σε δημοτικό επίπεδο, υπερβαίνουν εντυπωσιακά τον πραγματικό αριθμό (4 + 6) των υποψηφιοτήτων (όπως και στα άλλα χωριά του νεοσύστατου Δήμου), σημαντική επίσης θα είναι η συνεισφορά της τοπικής κοινής γνώμης στην οριστικοποίηση του ψηφοδελτίου με πρόσωπα ευρείας αποδοχής και δυνατότητες αξιοποίησης τους στο νέο δήμο.
Στο πλευρό του Κώστα Δημόπουλου σύσσωμη η ηγεσία της ΝΟΔΕ Πιερίας με τον πρόεδρο της κο Μόσχο Γιαλένιο, τον αντιπρόεδρο κο Γιάννη Κουρινιώτη (υποψήφιο στο συνδυασμό του Κώστα Δημόπουλου) καθώς και τον γραμματέα της κο Ξενοφών Μπαραλιάκο.
Ιδιαίτερη συγκίνηση για τον Νομαρχιακό Σύμβουλο κο Αλέξανδρο Κουτσή (επίσης υποψήφιο στο συνδυασμό του Κώστα Δημόπουλου), που βρέθηκε ανάμεσα σε δικούς του ανθρώπους, πρώην προέδρους και στελέχη από όλους τους πολιτικούς χώρους της τοπικής κοινωνίας της Βροντούς.
Ο Κώστας Δημόπουλος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους έναν-έναν ξεχωριστά, ζήτησε από όλους χαμηλούς τόνους και καθαρή σκέψη, καθώς η νέα αυτοδιοίκηση έχει αυξημένες απαιτήσεις από κάθε πλευρά.

ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ.
ΦΩΤΟ. Vrontou_24_08_10_a
“Είμαστε σύσσωμοι στο πλευρό σου…”,  διατύπωσαν καθαρά και αποφασιστικά, στον Κώστα Δημόπουλο όλα τα στελέχη της κοινωνίας της Βροντούς.

ΦΩΤΟ. Vrontou_24_08_10_b
Ο Κώστας Δημόπουλος (πλαισιωμένος από τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Δήμου Δίου Νίκο Παπανικολάου, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μόσχο Γιαλένιο, τον Γραμματέα της ΝΟΔΕ Ξενοφών Μπαραλιάκο και τον Νομαρχιακό Σύμβουλο και υποψήφιο στο συνδυασμό του Αλέκο Κουτσή), ακούει με προσοχή τους συντοπίτες του εμφανώς συγκινημένος από την συμμετοχή τους στο κάλεσμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: