Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010



Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
Συνθήματα..

στο αυθαίρετο του Ολύμπου, έγραψαν κάποιοι, από εκείνους που αποκαλούμε γνωστούς άγνωστους.
Για το συγκεκριμένο κτίσμα οι Φίλοι του Περιβάλλοντος έχουν προχωρήσει σε δεκάδες καταγγελίες, δικαιώθηκαν για τον ισχυρισμό τους ότι είναι αυθαίρετο, αλλά οι ιθύνοντες δεν αποφασίζουν να το κατεδαφίσουν…
Θα προτείναμε στο Νομάρχη Πιερίας, ο οποίος ετοιμάζεται να διαθέσει ένα σεβαστό ποσό για την κατεδάφιση αυθαιρέτων, να δώσει ένα μικρό κονδύλι και στο συνάδελφό του, του νομού της Λάρισας, ώστε να πάψει να υφίσταται το δήθεν «επιχείρημα» της έλλειψης χρημάτων..
Άλλο έλλειψη χρημάτων και άλλο, έλλειψη πολιτικής βούλησης.



Από τον υποψήφιο δήμαρχο Δίου-Ολύμπου ενημερωθήκαμε, μέσω σχετικού δελτίου από το γραφείο τύπου του, ότι ήδη πραγματοποίησε την πρώτη συγκέντρωση (ως επίσημος υποψήφιος της Ν.Δ.) στον τόπο καταγωγής του.
Στη Βροντού, σύμφωνα με το δελτίο (και τις φώτο) παραβρέθηκαν κομματικά στελέχη, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ.
Εκείνο που δεν μας λέει όμως, είναι αν στη συγκέντρωση ήταν και ο Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος δήλωσε υποστηρικτής του κ. Δημόπουλου…



3
Εκατοντάδες Πιεριείς βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στον αρχαιολογικό χώρο του Δίου προκειμένου να απολαύσουν το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι. Από νωρίς το απόγευμα η αρχαία πόλη και τα ιερά πλημμύρισαν από επισκέπτες, ντόπιους και ξένους. Το μουσικό σύνολο του μαέστρου Γιώργου Μπελογιάννη με τον Θοδωρή Φωκά, τον Γιάννη Γαργαετίδη και τη Μαρία Φωτοπούλου δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα κάτω από τον φωτισμένο από την πανσέληνο ουρανό. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Δήμο Δίου και την ΚΖ’ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.


4
Ομορφαίνει τις νύχτες του καλοκαιριού…
Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος (και οι λάτρεις του, που με κόπο επιμένουν στη λειτουργία του πασχίζοντας για αυτήν) αντιστέκονται.
Οι προβολές συνεχίζονται…

Δεν υπάρχουν σχόλια: