Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Αιματηρή ληστεία στο Praktiker - ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ - Ερευνάται η εμπλοκή τρομοκρατών - ΒΙΝΤΕΟ


praktikerΔύο άτομα που φέρονται ως δράστες της αιματηρής ληστείας που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο "Praktiker" στον Ταύρο συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη και συμπλοκή με αστυνομικούς στο Γκάζι. Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε από σφαίρα στο πόδι ο ένας από ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ..

τους διωκόμενους, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο πιστόλια και μια χειροβομβίδα με τα οποία απείλησαν τους αστυνομικούς. Ο τραυματίας διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, ενώ ο σύντροφός του στην Ασφάλεια, για ανάκριση. Με την υπόθεση ασχολείται και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Στους "ληστές με τα μαύρα"

Αρχικά, έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές ότι ο τραυματίας είναι ένας από τους καταζητούμενους με ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, ο ένας από τους δύο συλληφθέντες, που τραυματίστηκε στα πόδια από σφαίρες αστυνομικών, δεν είναι τελικά ο καταζητούμενος για τους "Πυρήνες", όπως δήλωσε αρχικά ο ίδιος, αλλά ένας από τους επικηρυγμένους με 600.000 ευρώ, "ληστές με τα μαύρα".
Πρόκειται για το σεσημασμένο κακοποιό Συμεών Σεισίδη, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο.
Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία εξετάζει το ενδεχόμενο οι συλληφθέντες να είναι μέλη άλλης τρομοκρατικής οργάνωσης, ακόμα και να συνδέονται με τον Επαναστατικό Αγώνα.

Επίσης, εκτιμά ότι στη ληστεία στο Praktiker, κατά την οποία οι δύο ληστές πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σοβαρά υπάλληλο, ήταν και άλλοι συνεργοί τους, γιατί στην κατοχή των δύο συλληφθέντων δε βρέθηκαν τα 50.000 ευρώ που ήταν η λεία της ληστείας.
Ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.Πηγή: NET 105.8, AΠΕ
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: