Τρίτη 4 Μαΐου 2010

δεξιά στροφή

DEKSIA_1
Σε πλήρη ανάπτυξη από χθες το μεσημέρι ο νέος κυκλικός κόμβος στο υπαίθριο πάρκινγκ «Ευκαρπίδη», καθώς οι οδηγοί μπορούν πλέον να στρίβουν δεξιά από τα φανάρια της οδού 25ης Μαρτίου προς την οδό ..Τερζοπούλου.

DEKSIA_2Τα «εγκαίνια» της διπλοκατεύθυνσης της οδού Τερζοπούλου δημιούργησαν, όπως ήταν φυσικό, ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο, αφού δεν είχαν προειδοποιηθεί (ενημερωθεί) οι οδηγοί από τις προηγούμενες μέρες.
Ευχάριστη ήταν η έκπληξη των οδηγών που πληροφορούνταν πως μπορούν να στρίψουν δεξιά από τα φανάρια της 25ης Μαρτίου για να κατευθυνθούν προς Τερζοπούλου και Αγίας Παρασκευής. Την ίδια στιγμή, σοκαρισμένοι εμφανίζονταν οι οδηγοί που κατευθύνονταν από την οδό Τερζοπούλου προς την 25ης Μαρτίου, καθώς αντίκριζαν ξαφνικά οχήματα να κινούνται στην αντίθετη κατεύθυνση.
Επί τόπου πάντως ήταν δύναμη της Τροχαίας, που καθοδηγούσε τους οδηγούς, δημοτικοί αστυνόμοι και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος, ο οποίος εκτίμησε ότι η κυκλοφορία θα ομαλοποιηθεί, αμέσως μόλις οι οδηγοί συνηθίσουν τις αλλαγές, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει και τα θετικά αυτής της ρύθμισης που είναι η ευκολότερη και γρηγορότερη πρόσβαση των οχημάτων προς το Νοσοκομείο.(
Πολιτεία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: