Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΠΑΟΚ: Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στο Sportnews (video)


ΔΕΥΤΕΡΑ 03/05/2010


Ο Αντελίνο Αντρέ Βιέιρα Φρέιτας είναι το «πουλέν» των φίλων του ΠΑΟΚ. Πολλοί θεωρούν ότι αποτελεί την πιο ποιοτική πινελιά στο ρόστερ του δικεφάλου του βορρά. Ο Πορτογάλος Βιεϊρίνια, μπορεί εμφανισιακά και εκτός γηπέδου να μη σου...
γεμίζει το μάτι (μόλις 1.72 στο ύψος), ωστόσο με όσα κάνει εντός αγωνιστικού χώρου κερδίζει τον καλό λόγο κάθε ποδοσφαιρόφιλου. Στα 24 του χρόνια, ο Βιεϊρίνια αποτελεί την σταθερή επιλογή του Σάντος για τα άκρα της ανάπτυξης του ΠΑΟΚ. Ταχύτητα, ντρίμπλα στο ένας με έναν και σέντρα ακριβείας, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία του παιχνιδιού του Πορτογάλου μέσου, τον οποίο «ανακάλυψε» η Γκιμαράες, αγόρασε η Πόρτο και εμπιστεύτηκε ο ΠΑΟΚ με στόχο να γίνει ο νέος... Μπρούνο Άλβες ή Πάολο Ασουνσάο!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βιεϊρίνια στο sportnews.gr

Μετά τη νίκη με τον Άρη θεωρείς ότι όλα θα κριθούν στους αγώνες με τον Ολυμπιακό;
Ολα τα λεφτά για εμάς είναι ο αγώνας της Τετάρτης! Είναι το... μισό Τσάμπιονς Λιγκ. Αν κερδίσουμε θα είμαστε μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία των πλέι-οφ! Μετά θα πρέπει να μη χάσουμε στον 4ο «τελικό» στο Καραϊσκάκη.

Σημαντικό ρόλο για τη νίκη επί του Άρη έπαιξε και η δική σου παρουσία.
Αυτό που θέλω πάντα είναι να βοηθάω τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει τους στόχους του. Φυσικά και με ενδιαφέρει η ατομική μου απόδοση αλλά είμαι πολύ χαρούμενος όταν αυτή συνδυάζεται με θετικό αποτέλεσμα.

Στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας. Τώρα, τι στοιχεία πρέπει να δείξει η ομάδα σου για να πετύχει το στόχο;

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ μεγάλο όπλο. Είναι ο κόσμος του. Είμαστε όλοι διψασμένοι και αποφασισμένοι φέτος. Έχουμε μάθει από τα περσινά λάθη που μας αποπροσανατόλισαν και χάσαμε την ευκαιρία να τερματίσουμε πρώτοι στα πλέι-οφ. Αν την Τετάρτη ο κόσμος έχει την παρουσία που είχε στο ματς με τον Άρη τότε δε φοβόμαστε τίποτα. Παίρνουμε δύναμη από αυτό το κοινό. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και φέτος είναι ευκαιρία να παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν την τελευταία αγωνιστική στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη για να τερματίσει πρώτος πιστεύεις ότι μπορεί να τα καταφέρει, με δεδομένη την κόντρα και το πάθος των δύο ομάδων σε αυτά τα ματς;
Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς. Μακάρι να φτάσουμε να διεκδικούμε ακόμη μέχρι τότε την πρώτη θέση. Έχουμε πίστη και πάθος και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε σε όλα τα γήπεδα. Ο ΠΑΟΚ πάντα παίζει για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και κόντρα στον Άρη την τελευταία αγωνιστική. Διψάμε για εκδίκηση μετά την ήττα στο πρωτάθλημα, η οποία ουσιαστικά μας στέρησε και τον τίτλο!


Δείτε βίντεο κατά την είσοδο των ομάδων του ΠΑΟΚ και του Αρη στην Τούμπα


Δεν υπάρχουν σχόλια: