Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Ποιος πρωθυπουργός έβλεπε πορνό στο internet;


ΑΘΗΝΑ 03/05/2010

Έχουν και οι πρωθυπουργοί τις... προσωπικές τους στιγμές! Κι αν δεν τις βιντεοσκοπούν, τουλάχιστον ας μπορούν να βλέπουν τις ''προσωπικές στιγμές'' των άλλων στο internet! Κάπως έτσι το ...σκέφτηκε γνωστός πρωθυπουργός και επισκεπτόταν συχνά πυκνά διάφορες πορνό ιστοσελίδες! Ποιος είναι;

Ο λόγος για τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Κέβιν Ραντ, ο οποίος στον... ελεύθερό του χρόνο απολάμβανε αισθησιακές παρουσίες σε άκρως ''προσωπικές τους στιγμές'' στο διαδίκτυο.

Ο Ραντ, όπως έγινε γνωστό από τον λογαριασμό του στο Twitter (μα, κύριε πρωθυπουργέ, είστε κι εσείς τελείως απρόσεκτος!), είχε επισκεφθεί ένα porno blog, ένα online κατάστημα με ερωτικά βοηθήματα (αχ, τι πήρατε;!) και πληθώρα ιστοσελίδων με διάφορες πορνοστάρ!

Κι όλα αυτά τα έβγαλε φόρα παρτίδα στο Twitter! Τώρα οι σύμβουλοί του τρέχουν και δε φτάνουν να καλύψουν... τις αταξίες του! Και σε πρώτη φάση, τα ρίχνουν στην τεχνολογία και το Twitter, δικαιολογούμενοι ότι τα συγκεκριμένα sites δεν τα επισκέφθηκε ο ίδιος ο πωθυπουργός, αλλά οι φίλοι του στο Twitter!

Σιγά, μην τα επισκέφθηκε και ο μπατζανάκης του! Ο άνθρωπος είχε... κάψες! Κι οι δικοί μας έχουν, αλλά αντί να δουν κάνα πορνό να χαλαρώσουν, ανακοινώνουν μέτρα...(nooz.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: